AliExpert ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود خدمت مسول محترم ادمین ها سو استفاده از دستور Slap برای جلوگیری از ترکیدن موتور NRG • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک خدمت مسول محترم @EnDWaY و @SFC پیوست به Staff Note ارسال شد. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aras ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 کاملا اشتباه بنده مدرک دارم که این کارم از روی عمد نبوده و بنده میخاستم 46 که ریپورت داده بود و باگ بود را Slap/ کنم ولی اشتباه تاپی بوده و ایشان Slap/ شده است . مدرک هم دارم که هم شاهد است و هم اینکه بنده توضیح دادم برای ایشون. ایشالله که کاملا رسیدگی بشه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در July 21 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 درود: @AliExpert, عزیز: اخطار های لازمه به هاستر مربوطه داده خواهد شد. باتشکر از گزارش شما. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده