KomanD0 ارسال شده در July 20 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و خسته نباشید به @Noise عزیز طبق مدارکی که من داشتم به من فحاشی های شدید ناموصی و جنسی کردن و شکایتی کردم که ادمین @Robert به دلیل اینکه شماهم توهین کردید شکایت رد شد با اینکه من هیچی به بازیکن نگفتم و فقط جمله Ez گفتم اگر در قوانین جدید Ez فش به حساب میاد من حرفی ندارم ولی اگه توهینی کردم میتونه شکایت کنه و شکایت من بدون دلیل رد شده لطفا رسیدگی کنید. با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): برای @Noise ارسال شد. 1 My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 21 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 درود مدارک در قالب Staff-Note برای مسئول @Noiseارسال شد. 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 22 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22 درودی مجدد، طبق بررسیهای مجدد صورت گرفته: در صورتی که دو بازیکن بدلیل توهینهای متقابل، از یکدیگر شکایت کنند، هر دو شکایت رد خواهد شد. توضیحات بالا برای این شکایت نیز صدق میکند. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده