MrSaleh ارسال شده در July 20 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20 با سلام و درود بنده پیشنهادی در رابطه با اد فرند یا لیست دوستان دارم که امیدوارم این پیشنهاد قبول بشه. ما وقتی رو y کلیک میکنم لیست دوستان میاد با اسم و ایدی ایشون من میقم که لیست باز میشه لول ایشون و فکشن ایشون جولو اسم نوشته بشه. همه نظرشون رو بنویسند لطفا با تشکر از مدریت و موسس بازیــــــــ ❤ My Accont https://uploadkon.ir/uploads/cce020_24Car-profile-picture-51.jpg 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 سلام فکر نکنم زیاد لازم باشه، چون هم شلوغ میشه و هم میتونید از ID/ این موارد رو ببینید 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 با عرض درود طبق گفته آقای @Blank میتونید از /ID استفاده کنید و میتونید از طریق ucp از مشخصات بازیکن دیدن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 (+) جزئیات بیشتر اضافه بشن بهتره . هر چند که ID/ هست. نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.