KiNgSiNa ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام درود ایشون اومدن چک پیسی بنده و بعد از بیست دقیقه چک پیسی به من گفتن که فایل هاتو دلیت کردی تا جایی که من میدونم در فایل چک پیسی یک برنامه هست که هرچی در یک هفته اخیر نصب یا پاک کردی نشون میده ایشون هیچ چیزی از من نگرفتن و من الان درخواست چک پیسی دارم که انقدر از خودم مطمعا هستم در هر ساعتی امادگی چک پیسی رو دارم و از نظر من ایشون به اشتباه منو بن دادن لطفا رسیدگی کنید با تشکر فراوان. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. @Hazzard عزیز، لطفاً مدارک و توضیحات لازمه را نهایتاً تا 24 ساعت آینده پس از ارسال این پست، ارسال کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 Staff-Note ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 22 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22 درودی مجدد؛ طبق بررسیهای صورت گرفته: شما به اشتباه توسط ادمین مربوطه محروم شدهاید. حساب شما رفع محرومیت خواهد شد، پوزش بابت مشکل پیش آمده. شکایت شما تایید و ادمین مربوطه AV دریافت خواهند کرد. موضوع ایجاد شده بسته شد، موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده