Arcane ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده پست شکایت گذاشتم قبل از اینکه لیدر عوض بشه ولی خوب لیدر قبلی توجه به شکایت بنده نداشتن الان از همون کسی که شکایت کردم الان لیدر شده و پست شکایت من هم کشک انگار نه انگار چیزی شده اتفاقی افتاده امیدوارم پارتی بازی که داخل سرور انجام میشه به زودی تموم بشه • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 دوست عزیزی که از یه طرف با مولتیت بن میشی میای اینجا خالی میکنی، جایی دیدید که لیدر بتونه خودش به خودش اخطار بده؟ شما دیدی من لیدر شدم باید میومدی اینجا شکایت میکردی 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arcane ارسال شده در June 30, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 بنده پست شکایت که گذاشتم مال قبل لیدری شما بوده موقعی که ممبر hitman بودید کسی که بلد نیست covername چه جوری استفاده کنه میره لیدری hitman میگیره؟ واقعا باعث شرم میشه دوست عزیز شما که میری به بالا سری ها اسرار میکنی که بگن چیت که راحت اینو اون بن بدی دلیل نمیشه خودت بالا بگیری میای تیم اسپیک خودت بزرگ نشون میدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arcane ارسال شده در July 1, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2018 اقای @BiHan وقتی یک اشتباهی انجام میدی سعی نکن با move دادن خودت به اینو و اونور از کاری که کردی فرار کنی درسته فعلا سرور مدیریت نداره ولی دلیل نمیشه سوءاستفاده کنی. امیدوارم مدیریت جدید که امد به این ادمین های که خودشون بالا میگیرن بگن که هیچ فرقی با یک پلیر ساده نداری. "باشد تا عاقل و رستگار شویم، آمین" 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 لیدری که از آن شکایت دارید ادمین ناظر اقلیت بودند و بعد از مدتی دوباره عضو اقلیت شدند. لطفا در قسمت شکایت از اعضای اقلیت Hitman Agency اقدام کنید. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده