MILADemon ارسال شده در July 8 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: از من پرسیده شد پلیر Lambda کجا حضور داره, من با توجه به اینکه خود Lambda گفته بود کجاست و میدونستم گفتم که کجاست نمیدونستم جواب سوال بن به همراه داره • مدارک (فیلم یا عکس): UCP 8 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 9 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال پیگیری و بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 Staff-Note 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در July 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 در ۱۴۰۳/۴/۱۹ در 16:19، Noise گفته است: شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال پیگیری و بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. سلام مجدد، ممنون بابت پیگیری پی نوشت خواستم اضافه بکنم که بابت یک سو تفاهم در آدرس دادن همونطور که گفته شده در فرم ارسالی بنده رو بن کردن و شکایت از بازیکن لجند رد شد، خواستم بگم اگه مدرک تکراری به شما و Endway دادن دقت بکنید که هیچ کسی بخاطر یک اتفاق 2 بار بن نمیشه اما من 2 بار پشت سر هم بن شدم 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 (ویرایش شده) درود؛ طی بررسیهای صورت گرفته: توهین انجام شده توسط شما واضح و به بازیکن عادی بوده است و هیچ ارتباطی با ادمینها و هاسترها نداشته است. بدین صورت شما طبق بندهای زیر از بازی محروم شدهاید. نقل قول تعریفات - منظور از توهینهای شدت بالا توهینهایی هستند که به خانوده باشد یا توهین مرتبط با مسائل جنسی باشد. نقل قول د. زبان شهروندان: - سطوح 40+: 1 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی برای همه سطوح خواهد شد. لازم به گفتن است که هر دو محرومیت اخیر شما از بازی بررسی شد و صحت آنها مورد تایید است. عملکرد ادمین مربوطه صحیح و طبق قانون بوده است. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. ویرایش شده July 10 توسط Noise 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده