PabloEscobar ارسال شده در June 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون بی دلیل منو از ایونت کیک دادن • مدارک (فیلم یا عکس): C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjadSXM ارسال شده در June 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2018 بازیکن مورد نظر 24 ساعت فرصت برای ارسال فیلم مسابقه ی خود و ارائه دلیل کیک را داراست. + شکایت همچنان باز می باشد. Reality is wrong, Dreams are for Real Sajjadᶳᵘᵡᶤᴹᵘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در June 29, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2018 دو روز گذشته و ایشون نه فیلمشو داد، نه دلیل کیک رو گفت C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در June 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2018 ایشون quitevent دادن و با گان اومدن تو اونت و من رو کیل دادن. آخرش هم توهین کردن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در June 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2018 (ویرایش شده) تصحیح میکنم:توضیحات: ایشون وقتی وادر مسابقه شدن توهین کردن من هیچی نگفتم، دوباره توهین کردن چیزی نگفتم. بعد از چند ثانیه QuitEvent دادن و با اسلحه من رو کشتن!http://s8.picofile.com/file/8330494318/Salimaroni_Event.mp4.html ویرایش شده June 29, 2018 توسط ariya0as - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 با سلام طبقِ مدارکِ ارسال شده کارِ ناظره مسابقه درست بوده و شما ایشون رو کشتید و شمارو کیک دادن. با تشکر، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده