samcoder ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در شکایت صورت گرفته من به دو جرم متهم شده ام 1. q/ در پیش FBI 2. فحاشی جرم اول درسته وقتی fbi کنار وال کمپ میکنه که وال تموم شه بله من هم q/ میکنم و مشکلی با ajail شدن ندارم اما بخش دوم که من رو بخاطرش بنم کردن از طرف بنده هیچ توهین سطح بالایی که منجبر به بن شه صورت نگرفته ! نهایت فحاشی بنده در این 7 روز اخیر این بوده "میزنمتا" "میزنم تو سرت ها" که این متن ها نه خانوادگی بوده نه مربوط به مسائل جنسی بوده است. خواهش مند برسی بیشتر • مدارک (فیلم یا عکس): هم اکنون، samcoder گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در شکایت صورت گرفته من به دو جرم متهم شده ام 1. q/ در پیش FBI 2. فحاشی جرم اول درسته وقتی fbi کنار وال کمپ میکنه که وال تموم شه بله من هم q/ میکنم و مشکلی با ajail شدن ندارم اما بخش دوم که من رو بخاطرش بنم کردن از طرف بنده هیچ توهین سطح بالایی که منجبر به بن شه صورت نگرفته ! نهایت فحاشی بنده در این 7 روز اخیر این بوده "میزنمتا" "میزنم تو سرت ها" که این متن ها نه خانوادگی بوده نه مربوط به مسائل جنسی بوده است. خواهش مند برسی بیشتر و درخواست مدارکی که بصورت پابلیک قابل مشاهده باشد • مدارک (فیلم یا عکس): و درخواست مدارکی که بصورت پابلیک قابل مشاهده باشد زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 2 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. @Hazzard عزیز، لطفاً مدارک و توضیحات لازمه در رابطه با محرومیت انجام شده را نهایتاً تا 24 ساعت آینده پس از ارسال این پست، ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 (ویرایش شده) سلام؛ طی بررسیهای صورت گرفته، قضاوت ادمین مربوطه در پاسخگویی به شکایت صحیح نبوده است. هیچ توهین قابل مجازاتی در شکایت انجام شده از شما دیده نمیشود. شکایت شما تأیید و ادمین مربوطه یک عدد AV دریافت خواهد کرد. همچنین حساب شما هماکنون فعال میباشد، پوزش بابت مشکل پیش آمده. موضوع ایجاد شده بسته شد، موفق باشید. ویرایش شده July 4 توسط Noise 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده