MrSaleh ارسال شده در July 1 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1 (ویرایش شده) با سلام و درودـ نظر من اینه که وقتی راب میزنیم بی وانتد میشیم از در که میریم بیرون 4 وانتد میشیم نظرم اینه که اگه راب رو بدون زنگ خطر که پلیس ها میفهمن بزنی 2 وانتد بشی ولی اگه زنگ بخوره شما همون 4 وانتد رو دریافت کنید بدرود. هر چی عینکمو بیشتر تمیز میکنم دنیا و آدماشو کثیف تر میبینم!!! ویرایش شده July 1 توسط Saly نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در July 1 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1 درود نظرم - هست قبلا هم داخله تاپیک های دیگه گفته بودم با توضیحات بیشتر اما خلاصه اینه که سیستم فعلیه راب بیز اوکیه و اگر تغییر کنه خیلی از سیستم های دیگه به مشکل میخورن مانند کم شدن راب بانک اکتیویتی و... که قبلاً ذکر شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 (ویرایش شده) سلام.. بنظرم برای هک کردن یه تایم مشخص شدهای براساس پیچیدگی رمز گاوصندوق وجود داشته باشه که اگر توی اون تایم تونستیم هک کنیم و ماسک داشتیم، دیگه بعد برداشت پول و خروج از بیز، وانتد نگیریم، ولی اگه هک کردنمون بیشتر طول بکشه، بعد خروج از بیزنس چه ماسک داشتیم چه نداشتیم، وانتد بشیم یا اینکه اگه قرار نیست بدون وانتد باشه، درجه وانتد کمتر بشه، مثلا یک یا دو.. یک ساعت زندان بودن واسه یه راب بیز یکم زیاده قبلاً 30، 40 دقیقه بود ویرایش شده July 4 توسط Fail نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSaleh ارسال شده در July 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 5 ساعت قبل، Fail گفته است: سلام.. بنظرم برای هک کردن یه تایم مشخص شدهای براساس پیچیدگی رمز گاوصندوق وجود داشته باشه که اگر توی اون تایم تونستیم هک کنیم و ماسک داشتیم، دیگه بعد برداشت پول و خروج از بیز، وانتد نگیریم، ولی اگه هک کردنمون بیشتر طول بکشه، بعد خروج از بیزنس چه ماسک داشتیم چه نداشتیم، وانتد بشیم یا اینکه اگه قرار نیست بدون وانتد باشه، درجه وانتد کمتر بشه، مثلا یک یا دو.. یک ساعت زندان بودن واسه یه راب بیز یکم زیاده قبلاً 30، 40 دقیقه بود + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 در ۱۴۰۳/۴/۱۱ در 22:35، Saly گفته است: با سلام و درودـ نظر من اینه که وقتی راب میزنیم بی وانتد میشیم از در که میریم بیرون 4 وانتد میشیم نظرم اینه که اگه راب رو بدون زنگ خطر که پلیس ها میفهمن بزنی 2 وانتد بشی ولی اگه زنگ بخوره شما همون 4 وانتد رو دریافت کنید بدرود. هر چی عینکمو بیشتر تمیز میکنم دنیا و آدماشو کثیف تر میبینم!!! سلام داداش گلم. فکر کنم قبلا یکی اینو گفته بود و منم نظرم رو گفتم. در کل اگه تایم معینی باشه که اگر قبل از اون تایم هک کنیم و بات رو بکشیم بزنیم بریم بیرون وانتد نگیریم خوبه. موید باشی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 تکراری ولی در کل - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در July 7 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7 در ۱۴۰۳/۴/۱۴ در 09:21، Fail گفته است: اینکه اگه قرار نیست بدون وانتد باشه، درجه وانتد کمتر بشه، مثلا یک یا دو.. یک ساعت زندان بودن واسه یه راب بیز یکم زیاده قبلاً 30، 40 دقیقه بود موافقم(+) نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در July 7 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7 درود مخالفم (-) موفق باشید در ۱۴۰۳/۴/۱۴ در 10:21، Fail گفته است: یا اینکه اگه قرار نیست بدون وانتد باشه، درجه وانتد کمتر بشه، مثلا یک یا دو.. یک ساعت زندان بودن واسه یه راب بیز یکم زیاده قبلاً 30، 40 دقیقه بود موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KomanD0 ارسال شده در July 7 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7 در ۱۴۰۳/۴/۱۱ در 22:35، Saly گفته است: با سلام و درودـ نظر من اینه که وقتی راب میزنیم بی وانتد میشیم از در که میریم بیرون 4 وانتد میشیم نظرم اینه که اگه راب رو بدون زنگ خطر که پلیس ها میفهمن بزنی 2 وانتد بشی ولی اگه زنگ بخوره شما همون 4 وانتد رو دریافت کنید بدرود. هر چی عینکمو بیشتر تمیز میکنم دنیا و آدماشو کثیف تر میبینم!!! سلام قبلا میزدی 3تا وانتد میگرفتی اونم وانتد کیل نه کلا 15دقیقه میرفتی جیل اگه بتونن راب بیزو مثل قدیم کنن خیلی خوب میشه در هر صورت جوابم + بدرود نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.