ProGrammer ارسال شده در June 30 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:با سلام خدمت مسئولین عزیز من اصلا نمیدونم چیت چیه و چجور استفاده میشه خداوکیلی , در حال زدن اکتیویتی NG بودم یهو 30 روز بن شدم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP 1 1 https://uploadkon.ir/uploads/ef0316_24yS0zLjvRuUI3ln5ZrbtEp.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 30 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30 Staff-Note 2 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در June 30 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30 سلام، طی بررسیهای صورت گرفته در مدارک ارسالی از طرف ادمین مربوطه، استفاده شما از این نوع برنامهها بطور کامل واضح است. نقل قول ب. تقلب، مودهای غیرمجاز، سوء استفاده از باگ و تبلیغات تقلب (Cheats): شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت) طبق قانون بالا، شما بدرستی از بازی محروم شدید. عملکرد ادمین مربوطه صحیح میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده