Erfanjs ارسال شده در June 29 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: فحاشی شدت بالا به من. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/480229_24VID-۲۰۲۴۰۶۲۹-۰۳۲۴۳۲.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در June 29 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29 با سلام و دورد هیچ کاری بی دلیل نیست شما از فحاشی خودت کات کردی بعد شکایت کردی مثلا هلپری این کار هارو نکن اون بنده خدا میگه رکوردتو نمیزارم فروم بعد تو سرش همچین حرکتی میزنی مردی از فحاشی خودت بزار. هیچوقت کسی نمیخاد از فحاشی خودش مدرک بفرسته که باعث دیموت از تیم Staff میشه *موفق باشی* نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfanjs ارسال شده در June 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 29 با سلام و درود وقتی فحشی ندادم از چی بزارم ؟ اگر شما فکر میکنی من کات کردم کامل در اشتباه هستی به هرحال هر کسی که هر کاری میکنه باید به فکر عاقبتش هم باشه و بعد هم هلپری هیچ ربطی به این موضوع نداشت اگر دقت کنی اگرم هم فکر میکنی که من فحاشی کردم پس شکایت کنین ازم کجا فحش دادم که خودم یادم نیست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.