TriGGeR ارسال شده در June 28 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمته مدیران. من سره اینکه در 21 June فش دادم fp80 شدم بعدش در اعضا هم شکایت کردن همون مدرکو دادن من بن شدم درخواسته رسیدگی دارم • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/28-گزارش-اعضا/page/16/#comment-549141 2 MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در June 29 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال رسیدگی و پیگیری میباشد، لطفا صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 29 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29 Staff-Note 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در June 29 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29 طی بررسیهای صورت گرفته در مدارک ارسالی از طرف ادمین مربوطه، توهین شما در CC/ واضح است. نقل قول زیر، اولین جمله از قوانین عمومی دسته متوسط میباشد: نقل قول تمامی اعضای دسته متوسط باید به قوانین عمومی مسلط باشند و از آن پیروی کنند. با توجه به قانون بالا، شما در صورت نقض قانونی که مجازات آن هم در قوانین عمومی بازی باشد و هم در قوانین عمومی دسته متوسط، مجازات هم از طرف ادمینها اعمال خواهد شد و هم از طرف رهبر اقلیت. طبق توضیحات، عملکرد ادمین مربوطه صحیح میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده