MoWsi ارسال شده در June 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون از /speedC بنده رد شدن و من رفتم تیکت بدم خودشونو تو دریا کشتن • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8329805284/avc_gta_sa_2018_06_21_23_20_30_563.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlaCkJusTiCe ارسال شده در June 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2018 (ویرایش شده) با عرض سلام خدمت شما شاکی عزیز اولا من تیکت رو پرداخت کردم دومم شما به من نه mt/ دادید نه m/ پس من از کجا باید بفهمم شما دنباله من بودید؟ من در شهر SF بودم که ماشینم افتاد تو آب خودمم کشتم تا برم خونه ام ماشینو بردارم BlaCkJusTiCe ویرایش شده June 21, 2018 توسط AmirBlack Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 لیدر مربوطه اشتباهی نکرده و شکایت شما متاسفانه رد می شود. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده