Irangamer2022 ارسال شده در June 26 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 اصلا این سیستم پیگیری خیلی شدیده خیلی دارن زحمت میکشن اصلا قوانین براشون خیلی مهمه فردی که دی ام میکنه نباید وانتد باشه و نباید دلیلی برای زدن من داشته باشه خب طبق عکس هایی که ارائه دادم همش معلومه چطوری انقدر راحت بی اهمیت جلوش میدن میزارنش کنار دوست دارم ایشون رو بزارم جلوم با Ak47 بزنمش ببینم کال میده یا منو ادمین جیل میده ببینم خوشش میاد یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 26 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 کشتار دسته جمعه یعنی من داره ماشینم میتره میرم تو Safezone تا بقیه هم با من بمیرن یعنی یه جمعی کیل شدن و همینطور باید بگم که اگه این چند نفر روی شما زوم کردن و کشتار مکرر انجام میدن میتونی فیلم تهیه کنی از مکرر بودنش (بیش از 6-7 بار) و شکایت کنی که 7 روز بن بشن نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 26 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 59 دقیقه قبل، Irangamer2022 گفته است: اصلا این سیستم پیگیری خیلی شدیده خیلی دارن زحمت میکشن اصلا قوانین براشون خیلی مهمه فردی که دی ام میکنه نباید وانتد باشه و نباید دلیلی برای زدن من داشته باشه خب طبق عکس هایی که ارائه دادم همش معلومه چطوری انقدر راحت بی اهمیت جلوش میدن میزارنش کنار دوست دارم ایشون رو بزارم جلوم با Ak47 بزنمش ببینم کال میده یا منو ادمین جیل میده ببینم خوشش میاد یا نه ادمینه کارشو درست انجام داده خب نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 8 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: کشتار دسته جمعه یعنی من داره ماشینم میتره میرم تو Safezone تا بقیه هم با من بمیرن یعنی یه جمعی کیل شدن و همینطور باید بگم که اگه این چند نفر روی شما زوم کردن و کشتار مکرر انجام میدن میتونی فیلم تهیه کنی از مکرر بودنش (بیش از 6-7 بار) و شکایت کنی که 7 روز بن بشن عجب کدوم بیکاری ۶ هفت بار آدمو میزنه اونم وسط جاب عجیبه اوکی 2 دقیقه قبل، moji گفته است: ادمینه کارشو درست انجام داده خب بله انگار من معنی دی ام رو کامل نفهمیده بودم ولی خب باید سر این وضعیتم یه کاری بکنن خسته شدیم انقدر اینا با گان افتادن به جونمون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.