mamadch ارسال شده در June 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من دیروز /q کردم از بازی بعد اومدم تو بازی کیل شدم رفتم زندان حالا که صبح اومدم دیدم 1ساعت شده جایل non-rp زده من جلو ادمین کیل شدم که میخاست بیبینه non rp کنم جایل کنه که non rp نکردم cop که منو کیل داد شاهدم هست یه ss دارم که من از قبل جایل بودم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در June 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2018 باسلام دوست عزیز قبل از شکایت های بیهوده به قسمت گزارشات توجه کنید، از شما شکایت شده بود و شما Non-RP کردید و طبق قوانین مجازات شدید. بر اساس شواهدی که پیداست شما به طور مداوم در حال انجام Non-RP هستید، فکر نمیکنم بیشتر از این نیاز به توضیحات باشه. سربلند باشید. BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 ادمین موردنظر از تیم کارکنان خارج گردیده است! +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده