MrSaleh ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: چند نفر داشتن تیر اندازی میکردن یهو من اونا رو از پشت زدم ادمین لایس منو گرفت بعد من داشتم بین اونا صحبت میکردم با ادمین توهین شدت پایین به ادمین 120مین میوت داره که نه. 9 روز بن لطفا ان بن کنید و میوته یا اگر بالا هم باشه 3 روز بنه و تقاضایه مدرک از ایشون دارم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP» iGenius لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 @Saly عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. @Pokers عزیز، لطفاً مدارک لازمه را نهایتاً تا 24 ساعت آینده پس از ارسال این پست، ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 با سلام و احترام خدمتِ شما مدارک جهت دفاعیه: Staff Note Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 طی بررسیهای صورت گرفته، توهین انجام شده توسط شما به ادمین مذکور شدت بالا بوده و شما میبایستی از بازی محروم میشدید (که شدید) نه محروم از صحبت. نقل قول د. زبان استفاده بر علیه ادمینها و یا سرور: - توهینهای با شدت زیاد: 3 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار 3+ روز محرومیت اضافی خواهد شد. قانون بالا واضح است و شما در سومین بار خود، بمدت 9 روز از بازی محروم شدید. عملکرد ادمین مربوطه صحیح میباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده