Professor ارسال شده در June 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: FILM • توضیحات: طبق قوانین اعضای کارکنان نباید هیچ نوع چیت و تقلبی استفاده و یا داشته باشند، بعد این کاره آقای Aghanim با شایان صحبت و فیلم بهشون PM شد ولی ایشون جواب ندادن! به Ali گفتم گفت شکایت کن. امیدوارم پارتی بازی نشه و ارتباط این شخص با اعضای کارکنان مخصوصا Supervisior خوبه... • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8327997450/bandicam_2018_05_31_03_14_03_193.mp4.html (الان تاریخ فیلم از 7 روز گذشته ولی تاریخ PM شده به شایان معلومه! خواستید عکسشو میزارم) ویرایش شده June 18, 2018 توسط Matthew 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در June 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2018 باسلام دوست عزیز اولا بنده روی شخص مورد نظر Paradox رفتم و با ایشون کاری داشتم، طبق چیز هایی که ما میبینیم در بعضی از مواقع برخورد یک پلیر با یک ماشین همچین چیزی رو به وجود میاره. درمورد اینکه بنده با @Ariian دوست هستم به خودم مربوط میشه و این شکایت رو ایشون جواب نمیدن که پارتی بازی شه. مورد سوم شما خودتون یک بار توسط بنده به دلیل استفاده از چیت بن شدید، پس خواهشمندیم به یک ادمین تهمت چیت نزنید. همونطور که شواهد پیداست شما بنده رو تهدید کردید، با این حال این هم از مدارک: "باشد تا عاقل و رستگار شویم، آمین" BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در June 18, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2018 (ویرایش شده) با سلام قبل اینکه بنده شروع به فیلم گرفتن کنم خوده شما داشتید پرش از این بلند تر و پرش های زیبا تر میزدید که من متوجه و شروع به فیلم برداری کردم و متاسفانه همین مقدار فیلم رو تونستم بگیرم. برای مدرک تهدید هم خود شما با لحن توهین آمیز و به قصد مسخره کردن به من گفتید CMD ادمینی هستش بگو C-1 یادتون هست که ایشالله یا تکذیب میکنید؟ ویرایش شده June 18, 2018 توسط Matthew لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در June 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2018 درودی مجدد فکر نمیکنم بنده نیاز به گفتن توضیحاته بیشتر باشم، بله درسته گفتم CMD ادمینی هست و بنده روی بازیکن Paradox از CMD ادمینی استفاده کردم. و اینکه اگر مدرکی دارید که اثبات کنه بنده پرش های بلند تر و زیباتر میکردم لطفا در همین تاپیک قرار دهید و از روی شک و یا از خود حرفی نزنید. تأکیدِ مجدد: "باشد تا عاقل و رستگار شویم، آمین" BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در June 19, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2018 با سلام متاسفانه به مهمونی دیر رسیدم و تنها فیلمی که داریم همینه، شما خودتون بهتر میدونید چه حرکتی زدید. لطفا اینقد بازی رو جدی نگیرید و یکم " آدم " باشیم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 ادمین موردنظر برای همیشه از سرور و تیم کارکنان محروم گردید. +بسته شد. 3 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 4, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2018 با توجه به اینکه زمانی که Goto می کنیم یک بازیکن وارد ماشین می شود و گاهی اوقات باعث چرخش ماشین می شود و با توجه به اینکه پارادوکس یک دفعه به روی ماشین می رود و با توجه به اینکه شما از بغل دارید به ماشین نزدیک می شوید شما چگونه از بقل دیدید که این بازیکن در حال Break Dance است؟ به نظرم آن فیلم نسخه کامل تری هم دارد! شکایت به دلیل کافی نبودن مدارک رد می شود و تغییرات اعمال شده روی Aghanim برگشت می خورد. 1 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده