GnGsTeR ارسال شده در June 21 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: (بنده با جناب Markel ریپورت باز شده داشتم) • توضیحات: با احترام شکایت بنده به دو قسمت می باشد. قسمت 1: Suspend Driving License بنده به دنبال پلیر X بودم و میخواستم با ایشون صحبت کنم، چون اواخر تایم سکوت (Mute) بنده بود نمیتونستم صحبت کنم و مجبور بودم دنبالش باشم تا این چند دقیقه تایم سکوتم تموم بشه. در حین اینکه بنده ایشون رو دنبال میکردم، کوچکترین برخوردی حتی با وسیله ایشون من نداشتم، نه ضربه ای وارد کردم، نه راه و مسیرش رو سد کردم، حتی ایشون درحال کار در شغل کامیون (Trucker) بود و رفت به مقصد رسید بارش رو هم تحویل داد، بدون کوچکترین Damage که به وسیلش وارد بشه. حتی در مسیر جاهایی اون پلیر میومد سمت من، من ازش فاصله میگرفتم که برخوردی با من نداشته باشه راحت به مقصدش برسه. هیچ اختلالی در روند بازی کردن اون پلیر ایجاد نشد. آقای Pokers عالم دانا، تشخیص دادن که بنده برای اون پلیر ایجاد مزاحمت کردم، چون دنبالش بودم! دنبال کسی باشی جرمه؟ یا تخلف؟ به مدت 5 ساعت مجوز رانندگی بنده رو مسدود کردن طبق قوانین: نقل قول ایجاد مزاحمت برای کارکنان و بازیکنان: شما مجاز به کوبیدن به ماشین دیگران نیستید. (مجازات: Suspend Driver License برای 5 ساعت) *** قانون بالا برای بنده استفاده شده، لطفا مدارک از اینکه بنده به ماشین کسی کوبیدم ارائه بدین. قسمت 2: کیک بی مورد بعد از اینکه جناب Pokers عالم دانا، بنده رو به سزای اعمالم رسوندن، بنده بلافاصله ریپورت دادم برای حل مشکل یکی از ادامین محترم که در قسمت شاهد قرار دادم، ریپورت بنده رو باز کرد و خیلی محترمانه بر چهارچوب قوانین داشتن به بنده توضیح میدادن که این بزرگوار به چه علت بنده رو مجازات کردن، بنده داشتم به صحبت های این عزیز تو ریپورت گوش میدادم، که ناگهان توسط Pokers از سرور Kick شدم. طبق قوانین: نقل قول دستور /report: این دستور فقط برای گزارش نقض قوانین و یا مشکلات با لحن مودبانه و آرام استفاده می شود و هر استفاده دیگری از این دستور ممنوع است (مجازات: 30 دقیقه محرومیت از صحبت) استفاده از این دستور برای کارهای شخصی (مانند Respawn، تائید کردن مسابقه و یا موارد اینچنینی) ممنوع است (مجازات: Kick) 1- ایشون چرا در ریپورتی که برای یک ادمین دیگه باز شده دخالت میکنن؟ 2-تو قوانین گفته شده فقط در صورت استفاده برای کارهای شخصی پلیر کیک میشه، بنده درخواست شخصی داشتم؟ (نقض قوانین رو با لحن آرام داشتم گزارش میدادم) اگر هم ریپورت بنده مشکل داشت باید قانون اول که نقل قول شده روی بنده اعمال میشد. ** طبق قوانین اومدیم جلو، نه خواستیم کسیو اذیت کنیم نه حتی قصدشو داشتیم، نه خواستیم زیر کسیو بکشیم، دوتا مجازات روی من اعمال کرده که اصلا تو قوانین تحریف نشده اون اعمال. اگر بنده برای کسی مزاحمت ایجاد کردم، روند بازی کسی رو مختل کردم . راه کسی رو سد کردم، همینجا اعلام میکنم اگر تشخیص آخرتون واقعا این بود که ایجاد مزاحمت رخ داده حتمااا!! این شکایت به هر علتی که خواست رد بشه، قبلش حتما بنده رو به مدت 7 روز بن کنید (طبق قوانین) این حرف آخر رو بابت تهدیداتی که این بزرگوار کردند حتما اعمال کنید، ممنون یاحق. • مدارک (فیلم یا عکس): آخر هر توضیحات مدارک بارگذاری شدن، الباقی مدارک رو باید ادمین عزیز ارائه کنن که علت مسدودی مجوز رانندگی بنده چی بوده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در June 21 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 21 با سلام و احترام خدمتِ شما شاکی عزیز @GnGsTeR اوقات به کام: شکایتِ شما در حالِ بررسی می باشد، لطفاً صبور باشید. ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در June 22 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 22 با سلام و احترام خدمتِ شما شاکی عزیز @GnGsTeR اوقات به کام: طی بررسی های انجام شده... مدارکِ اَدمینِ مربوطه برای اینکه شما به ماشینِ مربوطه کوبیدید کافی نمی باشد و همچنین بابتِ کیکی شدید پوزش می طلبیم و همچنین تذکراتِ لازم برای کیک داده خواهد شد. +اَدمینِ مربوطه به دلیلِ مسدودیتِ اشتباهِ گواهینامه یک عدد AV دریافت کردند. +اَدمینِ مربوطه به دلیلِ دخالت در ریپورت اَدمینِ دیگر اخطاراتِ لازم را دریافت کردند. شکایتِ شما تایید شد. +موفق باشید. +بسته شد! 1 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده