P4rs4 ارسال شده در June 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کسایی که 4 راه بودند شاهدند. • توضیحات: با سلام خدمت منیجر محترم و دیگر دوستان. بنده مثله همیشه در چهار (همیشه میرم اونجا) در حال قدم زدن و بازی عادی خودم بودم، که دیدم لیدر آقای AmirhosseinPnN من رو بدون آمادگی و الکی اینوایت کردند. در UCP قسمت فکشن بنده رو چک بفرمایید. اول فکر کردم دارن شوخی میکنن بعد دیدم نه خیلی هم جدی هستند، منم گفتم که کیک بدند و 10FP Kick دادند. امیدوارم با ایشون برخورد لازم بشه! مرسی. به خانم Nazanin_80 هم فحاشی کردند! • مدارک (فیلم یا عکس): کلیک ویرایش شده June 17, 2018 توسط P4rs4 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 لیدر مربوطه از تیم کارکنان اخراج شده است! +بسته شد. 1 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده