BaRBeD ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 با سلام من الان 4 سالی میشه که همراه مجموعه هستم و تو این مدت واقعا تغیرات خفنی رو شاهد بودم که بابت اونا تشکر ویژه دارم. اما تو بازی House ها هیچ کاربردی بجزء Spawn و Sleep ندارن ، حالا پیشنهاد من اینه که بتونیم قابلیتی مثل گاوصندوق ارائه بدیم که بشه تو خونه پول ، دراگ ، متریال و اسلحه بزاریم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MUSTANG ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 همانطور که در پیشنهاد قبلی گفتم اگر قرار باشد این قابلیت رو اضافه کنن که در خانه ها Cash. Drugs. materials. و غیره باشد. باید یک چیز دیگر هم اضافه شود ROBHOUSE/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 7 ساعت قبل، BaRBeD گفته است: با سلام من الان 4 سالی میشه که همراه مجموعه هستم و تو این مدت واقعا تغیرات خفنی رو شاهد بودم که بابت اونا تشکر ویژه دارم. اما تو بازی House ها هیچ کاربردی بجزء Spawn و Sleep ندارن ، حالا پیشنهاد من اینه که بتونیم قابلیتی مثل گاوصندوق ارائه بدیم که بشه تو خونه پول ، دراگ ، متریال و اسلحه بزاریم. باسلام فکرکنم این پیشنهادو قبلا یکی داده بود بهرحال موافقم(+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 12 ساعت قبل، BaRBeD گفته است: با سلام من الان 4 سالی میشه که همراه مجموعه هستم و تو این مدت واقعا تغیرات خفنی رو شاهد بودم که بابت اونا تشکر ویژه دارم. اما تو بازی House ها هیچ کاربردی بجزء Spawn و Sleep ندارن ، حالا پیشنهاد من اینه که بتونیم قابلیتی مثل گاوصندوق ارائه بدیم که بشه تو خونه پول ، دراگ ، متریال و اسلحه بزاریم. اگه محدودیت داشته باشه پول گذاشتنو دراگ و اینا خوبه یا میشه مثلا خونه هارو بسته به لولشون ، محدودیت رو براشون کمتر کرد و بشه پول و دراگ بیشتری توش گذاشت. موافقم نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 درسته نظر منم همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaRBeD ارسال شده در June 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 10 ساعت قبل، CaesarVillapando گفته است: همانطور که در پیشنهاد قبلی گفتم اگر قرار باشد این قابلیت رو اضافه کنن که در خانه ها Cash. Drugs. materials. و غیره باشد. باید یک چیز دیگر هم اضافه شود ROBHOUSE/ بله موافق ام اما در صورتی که در house باز باشه حتی پلیس هم باید بتونه house رو بگرده اما در صورتی که برای دست گیری یک مجرم وارد house شده باشه واگرنه بی دلیل اجازه /ram و گشتن نداره 2 ساعت قبل، MasterAssassins گفته است: اگه محدودیت داشته باشه پول گذاشتنو دراگ و اینا خوبه یا میشه مثلا خونه هارو بسته به لولشون ، محدودیت رو براشون کمتر کرد و بشه پول و دراگ بیشتری توش گذاشت. موافقم در این صورت خیلی جذاب تر میشه و ارزش خریدن house هم بیشتر میشه موافق ام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 29 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29 در ۱۴۰۳/۳/۲۸ در 09:11، BaRBeD گفته است: با سلام من الان 4 سالی میشه که همراه مجموعه هستم و تو این مدت واقعا تغیرات خفنی رو شاهد بودم که بابت اونا تشکر ویژه دارم. اما تو بازی House ها هیچ کاربردی بجزء Spawn و Sleep ندارن ، حالا پیشنهاد من اینه که بتونیم قابلیتی مثل گاوصندوق ارائه بدیم که بشه تو خونه پول ، دراگ ، متریال و اسلحه بزاریم. سلام داداش گلم. موافقم البته دارای محدودیت باشه بسته به لول خونه. موفق باشی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matinkurd ارسال شده در July 11 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 موافقم دا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedCloud ارسال شده در July 11 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 در ۱۴۰۳/۳/۲۸ در 09:11، BaRBeD گفته است: با سلام من الان 4 سالی میشه که همراه مجموعه هستم و تو این مدت واقعا تغیرات خفنی رو شاهد بودم که بابت اونا تشکر ویژه دارم. اما تو بازی House ها هیچ کاربردی بجزء Spawn و Sleep ندارن ، حالا پیشنهاد من اینه که بتونیم قابلیتی مثل گاوصندوق ارائه بدیم که بشه تو خونه پول ، دراگ ، متریال و اسلحه بزاریم. پیشنهادی راجب به افزودن ایتم به هوس بود ولی خبری از تایید اش نشد نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 در ۱۴۰۳/۳/۲۸ در 10:11، BaRBeD گفته است: با سلام من الان 4 سالی میشه که همراه مجموعه هستم و تو این مدت واقعا تغیرات خفنی رو شاهد بودم که بابت اونا تشکر ویژه دارم. اما تو بازی House ها هیچ کاربردی بجزء Spawn و Sleep ندارن ، حالا پیشنهاد من اینه که بتونیم قابلیتی مثل گاوصندوق ارائه بدیم که بشه تو خونه پول ، دراگ ، متریال و اسلحه بزاریم. سلام و عرض ادب موافقم(+) بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 با سلام و درود! بنده هم موافقم(+) نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.