MUSTANG ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 سلام من پیشنهادی دارم که هر بازیکن در خانه خود یک عدد کامپیوتر داشتی باشد. چرا؟ برای اینکه بتواند خرید و فروش های خود را انجام دهد. و مثل تجارت های ماشین یا متور باشد. که حتی فردی که میخواد طلا خود را با قیمتی که میخواد برای فروش بگذارد. و با همان کامپیوتر که در خانه خود دارد بتواند ماشین، متور، طلا، و........ را برای خرید یا فروش بگذارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 4 دقیقه قبل، CaesarVillapando گفته است: سلام من پیشنهادی دارم که هر بازیکن در خانه خود یک عدد کامپیوتر داشتی باشد. چرا؟ برای اینکه بتواند خرید و فروش های خود را انجام دهد. و مثل تجارت های ماشین یا متور باشد. که حتی فردی که میخواد طلا خود را با قیمتی که میخواد برای فروش بگذارد. و با همان کامپیوتر که در خانه خود دارد بتواند ماشین، متور، طلا، و........ را برای خرید یا فروش بگذارد. پیشنهاد تکراری. بگو دیوار مناطق agsa شاید قبول بشه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 عالی میشه ولی میگن cnnهمون کار رو میکنه در صورتی nn با برنامه خرید و فروش خیلی فرق میکنه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSaleh ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 )+( 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 ++++++ نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MUSTANG ارسال شده در June 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 اره ایده خوبیه اگه قبول بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Irangamer2022 ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 من با این پیشنهاد موافقم و اینکه میشه این رو به موبایل ها هم افزایش داد با اون خرید و فروش انجام بدیم خیلی جالب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MUSTANG ارسال شده در June 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 (ویرایش شده) اره. ولی روی کامپیوتر توی خانه بهتره و برای مثال یک تجارت جدید نیاز دارد. چرا؟ چون زمانی که وسیله نقلیه یا طلا و..... رومیخریم بشی با پست ارسالش کرد 52 دقیقه قبل، Irangamer2022 گفته است: من با این پیشنهاد موافقم و اینکه میشه این رو به موبایل ها هم افزایش داد با اون خرید و فروش انجام بدیم خیلی جالب میشه با موبایل زیاد حال نمیده . ویرایش شده June 15 توسط CaesarVillapando نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MUSTANG ارسال شده در June 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 در ۱۴۰۳/۳/۲۵ در 17:20، amojavad گفته است: پیشنهاد تکراری. بگو دیوار مناطق agsa شاید قبول بشه. شما جای این حرفا کاری که بهت گفتم رو انجام بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 در ۱۴۰۳/۳/۲۵ در 17:14، Eyesnake گفته است: سلام من پیشنهادی دارم که هر بازیکن در خانه خود یک عدد کامپیوتر داشتی باشد. چرا؟ برای اینکه بتواند خرید و فروش های خود را انجام دهد. و مثل تجارت های ماشین یا متور باشد. که حتی فردی که میخواد طلا خود را با قیمتی که میخواد برای فروش بگذارد. و با همان کامپیوتر که در خانه خود دارد بتواند ماشین، متور، طلا، و........ را برای خرید یا فروش بگذارد. با پیشنهاد شما مخالفم - چون کاربرد CNN از بین میره و بعید میدونم بشه همچین چیزی رو روی سیستم عامل اندروید عملی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در June 27 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27 دیوار ؟ نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.