SasaNStorm ارسال شده در June 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون به عنوان لیدر کاملا به همه توهین میکنن و صبح تا شب میشینن با ساب لیدرشون توهین میکنن الانم در چت عمومی که همه میبینند توهین کردند امیدوارم برخورد بشه! ایشون علاوه بر این کارا ظاهرا مولتی کشیدنشون تو وارا هم مَلَسه و به هر کی میرسه اکانت داداششون(UnforGiven) یا اکانت (3Zar_Blyat) میدن که امیدوارم برخورد بشه تا ایشون دیگر توهین نکنند با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8329123942/sa_mp_002.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlaCkJusTiCe ارسال شده در June 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم طبق قوانین فروم حرفی که من به شما زدم موردی ندارد. باشد تا رستگار شوید. نقل قول نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها): - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. BlaCkJusTiCe Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SasaNStorm ارسال شده در June 14, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2018 (ویرایش شده) در 15 ساعت قبل، AmirBlack گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم طبق قوانین فروم حرفی که من به شما زدم موردی ندارد. باشد تا رستگار شوید. BlaCkJusTiCe جهت اطلاعتون این قانون برداشته شده د اگر کلمه ای توهین به حساب بیاد مشمول مجازات میشه.. و همچنین شما لیدر هستید باشد تا عاقل و بزرگ بشیم. ویرایش شده June 14, 2018 توسط SasaNStorm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlaCkJusTiCe ارسال شده در June 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2018 (ویرایش شده) با سلام مجدد خدمت شما اصلا فرض می کنیم این حرف من مجازات داره. همینطور که در عکس مشخص هست دو نفر از اعضای کلن BlaCk Family هم در اون عکس حظور دارند ( کلنی که خوده بنده آن را ساخته ام ) تمام اعضای کلن مثل برادر من هستند. سوال من اینجاس که من حق ندارم با دوستام شوخی کنم؟ کسی که من این حرف رو بهش زدم شکایتی داره؟ من دیگه حرفی ندارم. BlaCkJusTiCe ویرایش شده June 14, 2018 توسط AmirBlack Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SasaNStorm ارسال شده در June 14, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2018 در 23 دقیقه قبل، AmirBlack گفته است: با سلام مجدد خدمت شما اصلا فرض می کنیم این حرف من مجازات داره. همینطور که در عکس مشخص هست دو نفر از اعضای کلن BlaCk Family هم در اون عکس حظور دارند ( کلنی که خوده بنده آن را ساخته ام ) تمام اعضای کلن مثل برادر من هستند. سوال من اینجاس که من حق ندارم با دوستام شوخی کنم؟ کسی که من این حرف رو بهش زدم شکایتی داره؟ من دیگه حرفی ندارم. BlaCkJusTiCe نقل قول چتهای عمومی چتهایی هستند که توسط عمده بازیکنان قابل مشاهده هستند نقل قول استفاده از کلمات ناپسند در این چتها ممنوع همچنین اگر شما به هر کسی توهین کنید و کَس دیگه شکایت کنه شکایتش قبول میشه و فرقی نداره با چه کسی بودید! با آرزوی خواندن قوانین و درک قوانین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 این قانون حذف نشده! کلمه موردنظر توهین محسوب نمی شود و لیدر کار اشتباهی نکرده است. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده