MrSaleh ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 با سلام نظر من اینه که وقتی گلد از ucp یا تو بازی میخریم موقع فروش شاید قیمت اشتباه بزنیم و تا کنسل کنیم اون اقا accept کرده و دردسر داره برای همین مثل sellcarto کنید که که قبلش قیمت نشون میده بعد سل میده :My account هر چی عینکمو تمیز تر میکنم.; دنیا و ادماشو کثیف تر میبینم...!!!!» 1 دقیقه قبل، gang89 گفته است: با سلام نظر من اینه که وقتی گلد از ucp یا تو بازی میخریم موقع فروش شاید قیمت اشتباه بزنیم و تا کنسل کنیم اون اقا accept کرده و دردسر داره برای همین مثل sellcarto کنید که که قبلش قیمت نشون میده بعد سل میده :My account هر چی عینکمو تمیز تر میکنم.; دنیا و ادماشو کثیف تر میبینم...!!!!» [PRO] Gang team Familiy نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در June 8 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8 جالب بود و میتونه خوب باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 درود قبلا پیشنهاد شده بود و همچنین ما درخواست پنل برای گلد داشیتم ولی کو گوش شنوا نقل قول C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.