AmirHosseiN ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 Rabbit شکایت شما پذیرفته شد, ایشون یک اخطار لفظی AV دریافت کردند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد ندارم • توضیحات: مثل اینکه من Contract شده بودم و ایشون امده بودن منو بکشن که تو فیلم همه چی واضح و روشن هست • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم با کیفیت http://s8.picofile.com/file/8332503676/gta_sa_2018_07_22_17_33_14_407.mkv.html | فیلم بی کیفیت http://s8.picofile.com/file/8332503684/mmmm.mp4.html نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 توضیحات اضافه : 1_ اگر Contract شما از دست شما فرار کرد یا غیر قابل کشتن بود 10-5 دقیقه صبر کنید تا باز برای کشتن او فرصت پیدا کنید. 2_ Contract های انجام شده با Sniper باید از فـاصله بیشتر از 25-20 متر باشد در غیر این صورت مجازات خواهید شد. 3_ شما مجاز به سوء استفـاده از CoverName نیستید. 4_ تنها مورد استفاده از CoverName زمانی است که Contract شما در جمع باشد. (در صورت اینکه پلیس در آن جمع باشد و شما را ببنید FW دریافت خواهید کرد) 5_ قتل هرچقدر خاموش تر و ساکت تر انجام شود ارزشمند تر است. 6_ در Contract ها استفاده بیش از حد از وسایل و یا غیب کردن اسم (Covername) بدون دلیل به دریافت FW ختم خواهد شد 7_ ما در این کار جدی هستیم و هر کس که بخواهد به شوخی بگیرد از اقلیت به همراه 60FP اخراج خواهند شد. 8_ هرگونه اشتباه و یا بد دهنی در صورتی که از خط قرمز بگذرد با دریافت 60FP و اخراج از اقلیت ختم خواهد شد. خوب به ترتیب قوانینی که ایشون زیر پا گذاشتند را توضیح می دهم : 1_ همین طور که در فیلم معلوم است ایشون می خواستند من کیل دهند در صورتی که من داشتم فرار می کردم طبق قوانین ایشون می بایست 5_10 دقیقه صبر می کردن تا فرصت کیل من ایجاد شود. 2_ ایشون در خانه می خواستند من را با اسنایپر کیل دهند که حتی فکر کنم فاصله 5 متر هم نبود. ( در فیلم مشخص است ) 3_ ایشون با اینکه می دونستن من نه AFK هستم نه Sleep هستم با خیال راحت از دستوره CoverName استفاده کردن تا به راحتی من را کیل بدهند و کسی هم به او شک نکند. 4_ طبق قوانین تنها مورد استفاده از دستوره CoverName زمانی است که Contract در جمع باشد ولی به جوز من و ایشون کس دیگری نبود. 5_ در قوانین ذکر شده که قتل باید خاموش باشد ولی ایشون در جلوی من گان می کشیدند و می خواستند من را در صورتی که دارم ایشون را می بینم که من را می خواهند کیل بدهند بکشد. 6_ ایشون از اول تا اخر فیلم که مشاهده می کنید از دستوره CoverName استفاده می کردند. وقتی من در خانه بودم ایشون دائم از گان های مختلف استفاده می کردند. 7_ ولی فکر کنم ایشون همه چیز را به شوخی گرفته و اصلا در کارشون جدی نبودند که این همه قوانین را زیره پا گذاشتند. 8_ ایشون در تمام مراحل کشتن Contract اشتباه کردند. نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseiN ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 R]ADIKAL] شکایت شما پذیرفته شد, ایشون یک اخطار (Fw) دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در July 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این پلیر مزاحم من شده بود و با اینکه بهش گفتم نزن به کارش ادامه داد و میخواست ماشین من رو منفجر کنه! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8332671418/Radikal.mp4.html نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseiN ارسال شده در July 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2018 R]ADIKAL] شکایت شما پذیرفته شد, ایشون یک اخطار جدی (AV) دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 به نام خدا با سلام • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با SDpistol و MP5 چرخ هایه ماشین منو زد در حالی که در حال انجام وضیفه بودم • شاهد ها: نیاز به شاهدی نیس تو فیلم همه چیز مشخصه • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8333081318/bandicam_2018_07_29_17_18_39_504.mp4.html باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseiN ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 Sco[R]piON شکایت شما پذیرفته شد, ایشون یک اخطار جدی (AV) دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در August 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که از او شکایت دارید : توضیحات : درود!!!! -بازیکن مورد نظر توی تست ورود به فکشن به جای این که 5 اخطار رو در نظر بگیرند برای اشتباهات ، 4 اخطار میگذارن! { بنده به ایشون گفتم که 5تاست ولی قبول نکردن } -توی سوالات وقتی که بنده جواب هارو میدادم بلافاصله در همون لحظه دستشون رو گذاشته بودن روی AV و حتی یک ثانیه هم فرصت برای تصحیح نمیدهند. ( بنده در همون لحظه اشتباهم که واژه ی Infernus رو نوشته بودم infernus تصحیح کردم ). -توی پرسش سوالات عمومی ، وقتی که از من سوال پرسیدن من جواب رو بصورت کامل گفتم ، ایشون میتونستن خیلی ساده از من بخوان بیشتر توضیح بده ولی فورا AV دادن . گویا با بنده دشمنی دارن که اینگونه تست میگیرن ، وقتیم که پرسیدم " چرا اینجوری میکنی " گفتن میخواستی اصرار نکنی به تست. سوال : مجازات تمسخر ادمین ها؟ جوابی که من دادم : مثل بقیه باهاشون برخورد میشه. -توی تیم اسپیک که خود ادمین Mr.Ghelioon هم شاهد هستند اومدن و گفتن باشه با 3/4 AV بیا به تست ادامه بده و این نشون میده ایشون هنوزم اشتباه خودشون رو در مورد تعداد AV ها قبول نکردند. -مورد بعدی که ایشون توی تست گرفتن داشتن این بود که توی /wt پرسیدن سوالات رو { برای اشتراک با دیگر اعضای هیتمن! } فکر نمیکنم که ربطی به بقیه داشته باشه که بنده چه جوابی میدم یا با چه سوالی مواجه میشم؟ -یک مورد دیگه که ایشون داخل تیم اسپیک گفتن این بود که من حق پرسیدن از تبصره ها و اطلاعیه هارو ندارم که این خودش نشونه ی اشتباهشونه ! 10تا سوال اول از قوانین Fenglish هستن که توی بخش اطلاعیه هاست. مدارک : فکر میکنم همین چند تا کافی باشه واسه ی نشون دادن اشتباهاتشون هست نقل قول .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseiN ارسال شده در August 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2018 T]orna[D]o] ایشون از سمت خود بر کنار شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RamtinSniper ارسال شده در August 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: آقا درود بر شما، والله نمیدونم چه توضیحی بدم تو عکسها معلومه دیگه. پیس اوت. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseiN ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 Ramtin شکایت شما رد شد, مدارک شما واضح و کافی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshy ارسال شده در August 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همینطور که در مدارک پیداست ایشون در حال استفاده از Drugs هستن که در این اقلیت ممنوع است. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseiN ارسال شده در August 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2018 _AnGel شکایت شما رد شد, در رابطه با استفاده از drug در فروم چیزی نوشته نشده است, در نتیجه اعضای هیتمن میتوانند از این CMD استفاده کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در August 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: همه چی مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseiN ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 NazLi شکایت شما پذیرفته شد, ایشون یک اخطار (Fw) دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: همه چی مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/files/gmce_photo_2018-08-22_05-32-06.jpg ویرایش شده August 23, 2018 توسط NazLi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseiN ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 NazLi شکایت شما پذیرفته شد, ایشون با 80FP از Hitman Agency اخراج شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: همه چی مشخصه، ایشون بنده رو بی دلیل کشتند. • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseiN ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 Matthew شکایت شما پذیرفته شد, ایشون یک اخطار (Fw) دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در October 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alarumwalle ارسال شده در October 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2018 با سلام .Sweet شکایت شما پذیرفته شد, ایشون با 60FP از Hitman Agency اخراج شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nima ارسال شده در November 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این اقا میاد با sniper از جلو منو میزنه بعدش relog میده همه چی در عکس معلوم است • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanToM ارسال شده در November 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2018 @nima شکایت شما پذیرفته شد، فرد مورد نظر اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در December 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: استفاده از Covername وسط 4راه • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8346119300/Mehracc.rar.html نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.