11RaHa11 ارسال شده در June 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داخل مدارک معلومه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s3.picofile.com/file/8363441776/gta_sa_2019_06_13_10_51_27_173.mp4.html http://s4.picofile.com/file/8363442268/gta_sa_2019_06_13_10_54_35_079.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در June 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 @11RaHa11شکایت شما پذیرفته شد، فرد خاطی اخطار لازم را دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در June 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده سعی میکنم تا حد امکان از شکایت خودداری کنم ولی ایشون 2 بار این اشتباه رو کردن و باعث آزار من شدن, و البته جرم ایشون: سو استفاده از دستور CoverName اونم در مقابل پلیسی که در حال تعقیب کردن اونه! این کار خیلی باعث زحمت من شد و امیدوارم حسابی مجازات بشه ( جرم های دیگری مانند Non-RP کردن و گول زدن پلیس هم هست که بهشون رسیدگی میکنم... لیدر گرامی برای اینکه متوجه جرم ایشون بشید. ابتدا عکس 1 و بعد عکس 2 رو مشاهده و با هم مقایسه کنید تا متوجه بشید که در یک فاصله (در حالی که Find هستند) Nick ایشان معلوم و در عکس 2 با همون فاصله معلوم نیست! (لیدر گرامی اگه به مدرک بیشتر احتیاج داشتید به PM بنده مراجعه کنید). • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: 1- 2- نقل قول .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در June 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2019 @JimHernandezشکایت شما رد شد، به قول خودتون به فاصله فایندر نگاه کنید 34 متر شده 65 متر! چطور 30 متر اخلاف رو همون فاصله نام بردید جالبه! فقط رفته زیر اب خودکشی کنه همین! جای هم نه دیدیم نه شنیدیم خودکشی Non-RP باشه، اگه مدارک بیشتری دارید همین جا ارسال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در June 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لطفا کمی دقت به خرج بدید, من چی گفتم؟ در 22 ساعت قبل، JimHernandez گفته است: جرم های دیگری مانند Non-RP کردن و گول زدن پلیس هم هست که بهشون رسیدگی میکنم... توجه کنید... - که بهشون رسیدگی میکنم! - این یعنی اینکه اصلا من این شکایت را در مورد Non-RP نزاشتم و مدارک مربوط به آن را در شکایت دیگری قرار میدهم... در ضمن! من کی گفتم زیر آب خودکشی کردن Non-RP کردنه؟ - و این شما میگی فقط میخواسته خودکشی کنه باید بگم نه! اون فقط میخواسته با رفتن زیر آب و سو استفاده از CoverName پلیس را آزار بده! ( مشاهده که میکنید ایشون وانتد C-6 بودن ). و خودتون هم این موضوع را میدونید. - در مورد فاصله با مدرک واضح تر و تستی که انجام دادم بهتون پاسخ میدم! من براتون مدرکی رو میزارم که نشون میده در فاصله 48 متری nick ایشون زیر آب معلوم نبوده! ولی طبق آزمایشی که من انجام دادم تا فاصله 49 متری هم Nick افراد به نمایش در میاد! و همین کل موضوع سو استفاده از CoverName رو به طور واضح روشن میکنه. ( در مورد Non-RP هم جداگانه پیگیری میکنم ). • شاهد ها: __ • مدرک/عکس یا فیلم: 1- ایشون در فاصله 48 متری نیکشون معلوم نیست: 2- ولی طبق آزمایش تا فاصله 49 متری nick افراد معلومه و ایشان از CoverName سو استفاده کرده: 1 نقل قول .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SardarQasem ارسال شده در June 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2019 در در ۱۳۹۸/۳/۲۳ در 04:00، javadbh81 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق قوانین HM: اگر Contract شما به هویت شما پی ببرد Contract مورد قبول نیست. اگر من Contract ایشون بودم به هویت ایشان پی بردم و اگر هم که Contract ایشون نبودم ایشون من رو بی دلیل Kill داده و از CoverName بدون دلیل استفاده شده. • شاهد ها: ::::_-_-_-_-_-_-:::::::: • مدرک/عکس یا فیلم: لطفا به شککایت من رسیدگی کنید چند روزی میشه پست من نمایش داده شده ولی هیچ کس پاسخگو نیست!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در June 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2019 @JimHernandezشکایت شما پذیرفته شد، فرد خاطی با FP80 از اقلیت اخراج شد! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در June 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2019 @javadbh81شکایت شما پذیرفته شد، فرد خاطی یک اخطار اقلیت دریافت کرد، سعی در متشنج کردن جو نداشته باشید از ادمین هم سوال کردم پست شما تازه نمایش داده شده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayea ارسال شده در July 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده contractایشون بودم ببینید چقد ضایع پشت سر من اومدن و میخوان منو بکشن و چون که من به هویتش پی بردم ایشون باید مجازات شه covername هم بی مورد بود و باید تویه خونه استفاده بشه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 1, 2019 توسط yasin457357358583883 اصلاح متن نقل قول باشد که نباشد پارتی در این سرزمیـــــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 @yasin457357358583883شکایت شما پذیرفته شد، فرد خاطی اخطار لازم را دریافت کرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayea ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: رعایت نکردن فینگلیش • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول باشد که نباشد پارتی در این سرزمیـــــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 شکایت شما رد شد، رعایت قوانین Fenglish فقط برای چت اقلیت و میتینگ های ما می باشد. لطفا دنبال متشجنج کردن جو نباشید، شما با فایند کردن اعضای هیتمن و جمع اوری مدارک زرد از انها و شکایات بی مورد نمی توانید فضایی برای خود ایجا کنید! شما یک بار عضو این اقلیت بودین و بیشترین نقض قوانین و بی احترامی رو از شما دیدیم و سایر اعضا هم شما رو هنوز یاد نبرده اند، موفق باشید. 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayea ارسال شده در July 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: covername خیلی ضایه خوب سعی کردم بگیرم چون بعدیش درستش کرد هشتگ مدارک_زرد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول باشد که نباشد پارتی در این سرزمیـــــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNitro ارسال شده در July 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2019 @yas شکایت شما به دلیل فاصله زیاد با فرد رد شد و در نظر داشته باشید اگر Covername فعال باشد وارن روشن و یا خاموش شدن وسیله نقلیه نشان داده نمیشود. موفق باشید 3 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnaCrO ارسال شده در July 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود, DM میکنه و میخواد به ماشین TD بده. • شاهد ها: . • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/d/8366421626/a70097b5-1572-4830-b417-30955cbf2a58/KMPlayer_2019_07_12_14_37_02_248.mp4 1 نقل قول باشه تو خوبی... تو جلو ما پشتیم! ولی این راهی که تو میری، گرگاشو ما کشتیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNitro ارسال شده در July 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2019 @JangJo دوست عزیز زمان فیلمی که شما فرستادید 2 ثانیه است و بسیار کوتاه میباشد, اگر فیلم کامل تری دارید برای بنده ارسال کنید. در غیر این صورت شکایت شما به دلیل دفاع از خود بودن رد خواهد شد. (Hitman اجازه حمله به دیگران به جز Contract را ندارد مگر اینکه برای دفاع از خود باشد.) در فیلمی که شما ارسال کردید اول شما در حال تیر اندازی هستید و بعد ممبر بنده برای دفاع از خود به طرف شما تیر اندازی میکند. اگر مدرک کامل تر دارید منتظر شما هستیم. 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WilliamLP ارسال شده در July 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM و خراب کردن راب در صورتی که کانترکت نبودم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNitro ارسال شده در July 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2019 @WilliamLP شکایت شما با موفقیت قبول شد. (شما به اشتباه کشته شدید.) بازیکن گزارش داده شده اخطار اقلیت خواهد گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در July 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و عرض ادب و احترام. دوست عزیز و خوب من با اسلحه تک تیر انداز اقدام به تیر اندازی کردنت در حالی که دارای درجه تحت تعقیب بودند • شاهد ها: صحبت ها انجام شده و ایشون پذیرای اشتباهشون هستن • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 21, 2019 توسط Kimi فونتشو یادم رفت خوشگل کنم برا همین ادیت زدم نقل قول نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNitro ارسال شده در July 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2019 @Kimi شکایت شما با موفقیت قبول شد. بازیکن گزارش داده شده اخطار اقلیت خواهد گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در July 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون همون جور که در تصاویر موجوده ابتدا شروع به گفتن "گه بخوری" کرد ، بدون دلیل ، دوما شروع به تیر اندازی بدون دلیل کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNitro ارسال شده در August 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2019 @Ezza دوست عزیز مدرک اول شما که برای DM کردن ارسال کردید کامل نمیباشد. تایم چت شما فعال نیست و در این چت وارن تفنگ ساختن Cjmilad مشاهده میشود پس اگر مدرک کامل تری از DM کردن دارید در یک شکایت جدید مطرح کنید. مورد دوم (زبان ناپسند) : شکایت شما درست میباشد و فرد مورد نظر اخطار اقلیت دریافت خواهد کرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tayler ارسال شده در August 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من با ایشون داشتم صحبت میکردم وی ایشون گفتن ولم کن منم بهشون گفتم مگه گرفتمت . گفتم چی رو ول کنم؟ که گفتن ... • شاهد ها: ___ • مدرک/عکس یا فیلم: عکس http://uupload.ir/files/rwhn_ag-sa-0007.jpg 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNitro ارسال شده در August 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2019 @reza1822 شکایت شما درست بوده و به فرد مورد نظر اخطار اقلیت و تذکر جدی داده شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
4ouR ارسال شده در August 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: آقای delyniya تیراندازی بی جهت میکنند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s2.picofile.com/file/8370723618/bandicam_2019_08_27_23_30_53_860_Segment_0_x264.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.