McClane ارسال شده در June 1 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم. • توضیحات: بنده داشتم با وسیله نقلیه خودم رد میشدم که این فرد رو دیدم که درحال تیر زدن به بنده و مردمی که در اون مکان حضور داشتن بود. و بنده با یه /rep و گان طرف رو کیل دادم. همینطوری ادامه داشت تا پلیس اومد و طرف رو برد. بعد بنده زنگ به طرف زدم که قصد من درگیری نیست و شما هم نباید بی دلیل به من یا هر کس دیگه ای تیر اندازی کنی و بقیه مدارک در تصویر خانا هست. https://uploadkon.ir/uploads/048201_24IMG-20240601-WA0000.jpg ویرایش شده June 1 توسط iNicolas ✯ M2S ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در June 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 در ۱۴۰۳/۳/۱۲ در 11:46، iNicolas گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم. • توضیحات: بنده داشتم با وسیله نقلیه خودم رد میشدم که این فرد رو دیدم که درحال تیر زدن به بنده و مردمی که در اون مکان حضور داشتن بود. و بنده با یه /rep و گان طرف رو کیل دادم. همینطوری ادامه داشت تا پلیس اومد و طرف رو برد. بعد بنده زنگ به طرف زدم که قصد من درگیری نیست و شما هم نباید بی دلیل به من یا هر کس دیگه ای تیر اندازی کنی و بقیه مدارک در تصویر خانا هست. https://uploadkon.ir/uploads/048201_24IMG-20240601-WA0000.jpg با سلام دو روز گذشت این شکایت پیگیری نمیشه؟ ✯ M2S ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 سلام، پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی. نقل قول د. زبان ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم... . نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) : - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: خیلی *** هستی، اینقدر *** نباش، *** شو، و... با توجه به توضیحات، شکایت شما رد شد. موضوع ایجاد شده بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده