ijoker ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 سلام. نمیدونم که تا حالا به اسکین cj تو سرور دقت کردید یا نه اگه دقت کنید cj تو سرور خیلی قیافه عصبانی و قدش هم کوتاه هست(داخل بازی اصلی اینطور نیست) این موضوع موجب شده کسایی که cj شخصیت محبوبشون بوده رو انتخاب نکنن و زشت بدوننش. این موضوع اصلاح بشه خیلی عالیه. @Mohny نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 درود فکر میکنم این مورد از باگ های خود بازی باشه و قابل فیکس نباشه. با توجه به اینکه این مورد رو داخل "پیشنهادات و انتقادات" ارسال کردید، میشه یک مود رو ساخت که مثلا اسکین شخصیت CJ رو به صورت HD داشته باشید. البته فکر میکنم نسخه های آماده هم باشند و در صورت اینکه مود مجاز محسوب شوند، میتونید رو بازی ازشون استفاده بکنید. نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 7 دقیقه قبل، None گفته است: درود فکر میکنم این مورد از باگ های خود بازی باشه و قابل فیکس نباشه. با توجه به اینکه این مورد رو داخل "پیشنهادات و انتقادات" ارسال کردید، میشه یک مود رو ساخت که مثلا اسکین شخصیت CJ رو به صورت HD داشته باشید. البته فکر میکنم نسخه های آماده هم باشند و در صورت اینکه مود مجاز محسوب شوند، میتونید رو بازی ازشون استفاده بکنید. سلام داداش گلم. داخل بازی اصلی اینطور نیست. و فقط تو سرور به این شکله. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 2 ساعت قبل، ijoker گفته است: سلام داداش گلم. داخل بازی اصلی اینطور نیست. و فقط تو سرور به این شکله. میشه برامون با تصویر مقایسهش کنی؟ نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 در ۱۴۰۳/۳/۱۰ در 18:35، Fail گفته است: میشه برامون با تصویر مقایسهش کنی؟ بری آفلاین متوجه میشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، ijoker گفته است: بری آفلاین متوجه میشی اگه توی pcگیم نصب دارید، یک فایل exe به نام gta_sa وجود داره برو توش تا به یک نسخه آفلاین بازی دسترسی پیدا کنی. البته این تو پوشه نصب بازیه! ویرایش شده June 3 توسط amojavad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 عجیبه نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 22 ساعت قبل، amojavad گفته است: اگه توی pcگیم نصب دارید، یک فایل exe به نام gta_sa وجود داره برو توش تا به یک نسخه آفلاین بازی دسترسی پیدا کنی. البته این تو پوشه نصب بازیه! اصلا بزنه اینترنت عکسشو نگاه کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 ۱ ساعت قبل، ijoker گفته است: اصلا بزنه اینترنت عکسشو نگاه کنه درود من خودم هر دو عکس رو تهیه کردم. اسکین سی جی در جی تی ای سن اندرس[عکس بهتری ازش پیدا نکردم] : اسکین سی جی در سرور : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 1 ساعت قبل، Vortexx گفته است: درود من خودم هر دو عکس رو تهیه کردم. اسکین سی جی در جی تی ای سن اندرس[عکس بهتری ازش پیدا نکردم] : اسکین سی جی در سرور : داداش دومی واس سرور نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 (ویرایش شده) چی بگم والا کی به اسکین Cj توجه میکنه همه ی Low لول ها میگیرن خز میشه ویرایش شده June 4 توسط RaBi نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 7 دقیقه قبل، ijoker گفته است: داداش دومی واس سرور نیست خودم با اندروید اسکیرین شات گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 هم اکنون، RaBi گفته است: چی بگم والا کی به اسکین Cj توجه میکنه همه ی Low لول ها میگیرن خز میشه من به شخصه سی جی رو دوست دارم هم اکنون، Vortexx گفته است: خودم با اندروید اسکیرین شات گرفتم من دوباره چک میکنم و عکسش رو میفرستم احتمالا با اندرویدی فرق داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.