Professor ارسال شده در June 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Just God • توضیحات: امروز ساعت 12 Boss رو زدیم بعدش ادمین Aghanim اومدن گفتند بریم Check PC و من هم ID دادم و ایشون فولدر بازی رو بررسی کردند و چیزی ندیدند، ایشون در فولدر Downloads رفتند و یک سری Cheats که من 3 ماهه قبل یا بیشتر دانلود کرده بودم رو دیدند، من به ایشون گفتم بخاطر همین چیت ها بن شدم ولی الان تو فولدره بازیم ندارم فقط توی این قسمت هستش و میتونن بررسی کنن و حتما داخل فیلمی که برای Check PC دارند تاریخ ها معلوم هستش ایشون بنده رو از سرور محروم کردند. جالب اینجاس که Cheats هایی که در فولدر دانلود مال سه ماهه قبل بود CarGodmod و سایر بود و من توی فولدر بازیم نداشتم و ادمین بررسی کردند و اینا چطور توی کشتن Boss کمکم کردند.... من نمی گم که قبلا چیت نداشتم و بخاطرش مجازاتم شدم ولی اکنون هیچ گونه چیت و تقلبی توی فولدر بازیم نریخته بودم و میدونستم برای چیت بن برای همیشه میشم و چرا باید استفاده کنم و یادم رفته بود که فایل های توی Downloads رو حذف کنم. یا حق • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک کشتن Boss: http://s8.picofile.com/file/8328626026/Boss.zip.html مدرکی که گفتم مال 3 ماهه قبل هستش و تاریخ: http://s9.picofile.com/file/8328626192/tarikh_mod.png (به دلیل اینکه اسم مد ها ادرس وبسایت داخل اسمش بود تغییر دادم ولی در فیلم ادمین اسم کامل هست) ویرایش شده June 8, 2018 توسط Matthew 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2018 تلاش برای پنهان کردن فایلها (اجرا کردن CCleaner و یا سایر برنامهها، حذف فایلها هنگام کنترل)، داشتن فایلها و نرمافزارهای تقلب حتی درصورتی که مورد استفاده قرار نگرفته باشند به عنوان نرمافزار استفاده شده محسوب شده و مجازات استفاده از آنها شامل حساب کاربری فرد می گردد. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده