Nimaena ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 اگر بتونید کنار خانه هایی که پارکینگ دارند یه elevator اد بدید برای پارکینگ خیلی عالی میشه دیگه ماشینا توی خیابون نیست که بخواد سرور لگ بشه ما بتونیم خونه هامونو تقویت کنیم مثلا بزرگش کنیم قشنگش کنیم و بشه دیزاین کرد اینطوری همه از خونه هاشون بعد یه مدت خسته نمیشن برای خونه یه گاو صندوق بزارید و اگه برای پارکینگ یه فکری کنید حس میکنم خوب بشه با پول گیم هم بشه پارکینگ رو بزرگ تر کرد دوستان اگه نظری در این خصوص دارید شمام نظر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 پیشنهاد تکراری، توسط @AtrociduS که به دلیل محدودیتها رد شد نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 درود. با پیشنهاد شما موافقم (+) فکر کنم تا انتشار AG-SAMP PC باید صبر کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yaghut ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 شک دارم اجرایی بشه ولی خب موافقم (+) نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 چیز جالبیه (+) نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 درود موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 23 ساعت قبل، Olden گفته است: درود. با پیشنهاد شما موافقم (+) فکر کنم تا انتشار AG-SAMP PC باید صبر کرد. از موقعی که یادمه AG-SAMP میخواد بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در May 29 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.