RedDragon ارسال شده در May 27 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27 پیشنهاد: پیشنهاد من اینه که بجای /Punish اعضای NG فرد رو کیل کنن و این کار یه 5 مین به تایم جیل فرد اضافه بشه. اینجوری پانیش بی دلیل هم نمیشه و حتی زندان بهترم میشه. فایده این کار: وانتد NG زیاد میشه چون هر کیل باعث افزایش تایم جیل و افزایش تعداد کیل NG میشه. مضرات این کار: باعث سو استفاده میشه که اگر لیدر محترم مدرک جیل بودن NG رو چک کنن و اینکه فرد داره DM میکنه مشکل نداره. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 درود مشکل وانتد کیل انجی که در حال حاضر با توجه به راب بیز و رای بانک وجود نداره و یه ممبر فعال به راحتی میتونه هفته ای ۱۰۰ تا وانتد کیل رو بزنه و حتی خیلی بیشتر و نظرم کلی بنده در مورد پیشنهاد شما - هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در May 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 20 دقیقه قبل، Buff گفته است: درود مشکل وانتد کیل انجی که در حال حاضر با توجه به راب بیز و رای بانک وجود نداره و یه ممبر فعال به راحتی میتونه هفته ای ۱۰۰ تا وانتد کیل رو بزنه و حتی خیلی بیشتر و نظرم کلی بنده در مورد پیشنهاد شما - هست عزیز با این کار من قبلا هم گفتم اما رد شد گفتم راب بیز C-7 بشه اما همه گفتن وانتد NG کم میشه الان اینو گفتم که بعدن اون وانتدم C-7 کنیم. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 7 دقیقه قبل، RedDragon گفته است: عزیز با این کار من قبلا هم گفتم اما رد شد گفتم راب بیز C-7 بشه اما همه گفتن وانتد NG کم میشه الان اینو گفتم که بعدن اون وانتدم C-7 کنیم. پیشنهاد شما کمی غیر منطقیه و وانتد بیز رابری قرار نیست به وانتد C-7 تبدیل بشه شما اگه خودتون دسته ویژه رو قبل از اضافه شدن وانتد بیز رابری و بعدش تجربه کرده باشید میفهمید که چقدر این مورد به اقلیت NG و اکتیویتی کل دسته ویژه کمک کرده و سیستم فعلیه NG از نظر بنده عالیه به جز باگ های فراوان فرار از زندان این نظر بنده هست میتونیم منتظر نظر بقیه دوستان هم باشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 28 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28 عزیزم لطفا قبل از پیشنهادات در مورد یک فکشن اون فکشن رو تجربه کن نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 با سلام و احترام مخالفم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 مخالفم نقل قول My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 در ۱۴۰۳/۳/۷ در 13:48، RedDragon گفته است: پیشنهاد: پیشنهاد من اینه که بجای /Punish اعضای NG فرد رو کیل کنن و این کار یه 5 مین به تایم جیل فرد اضافه بشه. اینجوری پانیش بی دلیل هم نمیشه و حتی زندان بهترم میشه. فایده این کار: وانتد NG زیاد میشه چون هر کیل باعث افزایش تایم جیل و افزایش تعداد کیل NG میشه. مضرات این کار: باعث سو استفاده میشه که اگر لیدر محترم مدرک جیل بودن NG رو چک کنن و اینکه فرد داره DM میکنه مشکل نداره. درود اصلا پیشنهاد منطقی نیست و پانیش همین سیستمی که داره خیلی عالیه و اگه اینجور بشه که میگید به زندگی واقعی نگاه کنید ببینید منطقی هست یا نه؟ نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در November 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 2 ساعت قبل، MaxTeR گفته است: درود اصلا پیشنهاد منطقی نیست و پانیش همین سیستمی که داره خیلی عالیه و اگه اینجور بشه که میگید به زندگی واقعی نگاه کنید ببینید منطقی هست یا نه؟ لطفا از زندگیه واقعی چیزی نگید این چیش منطقیه طرف میاد با مشت یکی رو 100 متر پرت میکنه اونور. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 درود با پیشنهادتون مخالفم { - } سیستم Punish توی NG اخرین چیزیه که نیاز به تغییر داره نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaftJad ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 درود قربان لطفا اگه نظری که دادی ویرایش و عوض کنی بهتره من در این موضوع مخالفم نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 درود مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.