mamadch ارسال شده در June 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من نمیدونم چرا از فکشن کیک شدم با اینکه هر روز دارم بازی میکنم اما 80fp کیک کرده میتونید اخرین ورود به سرور ببینید که بودم اونم یک روز مانده به میتینگ که من 210تا ss داشتم که الان کیک شدم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در June 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2018 @mamadch با سلام. میدونم این پست به من ربطی نداره اما میخوام کاره منیجر عزیز رو راحت کنم چون خودم باعث کیک ایشون بودم. اقای محترم شما برو ، دسته ملایم=>یدک کش=>شکایت از اعضا=> صفحه آخر رو ببین بنده ازت شکایت کردم و چون 2 تا fw در یک روز گرفتی با حداکثر مجازات اخراج شدی. بازم عذر میخوام بخاطر اینکه بجای منیجر عزیز دخالت کردم. باتشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2018 با سلام. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده