arshiyaCT ارسال شده در May 23 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 آقا با سلام و درود. خیلی هارو دیدم که با پیسی دارن پلی میدم و سیستم قوی دارند ولی fps بیشتر از ۵۰ نمیره برای منم این مورد پیش میاد همیشه وارد بازی میشم fps روی ۵۰ هست با این تفاوت که با گوشی میام fps 60 و ابنا میگیرم خواستم برنامه ای درست کنید برای پیسی که وقتی وارد برنامه میشیم استارت میزنیم بهمون افزایش fps توی بازی بده اگر پیشنهادی دیگه هم دارید بدید راستی شاید بگید درایور های سیستم نصب نیست من همه ی درایور هارو دادم دست نرم افزار کار و نصب کرد ولی fps کم دارم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در May 23 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 سلام! درسته..... من خودم در گذشته 90FPS رو راحت داشتم. ولی بعد از یک مدت رفت.... والا اونطور که به نظر میاد و مطالب نشون میده،پردازنده استفاده شده در سرور Core i9 هست. پس فعلا باید تحمل کنیم. اینکه در اندروید FPS بیشتری میگیرید دلیلش فرق کیفیت هست.... نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 منی که پیسیم ۹۳ افپی اس فیکسه گوشیم ۳٠ نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 سلام عزیزم، متاسفانه این مشکل خود بازی هستش، زمانی که nametag های زیادی تو صفحه نمایشتون باشن افت فریم شدیدی پیدا میکنید، برای مثال موقع استفاده از roblfg/... خودمم کارت گرافیکم RTX 3050 عه ولی تو اینجور مواقع این مشکلو پیدا میکنم، خواستم بگم که فقط مشکل از شما نیست نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 (ویرایش شده) درود خسته نباشید, ✔این موضوع FPS رو تو همین تایپیک حل کنیم: شما با بهترین گرافیک روز دنیا هم بیای توی بازی های قدیمی نمونش همین GTA SA به FPS Limit بر میـخورید که ربطی نه به سرور داره (حالا شاید سرور یه اپدیتی میده و ابجکت به سرور اضافه میشه و برای سیستم های ضعیف مشکل سازِ) و نه به پیسی شما بازی های قدیمی بر حسابه کارت گرافیک های اون زمان ساخته شدن. +ذکر شده توسط @Ali این مورد FPS در AG:SAMP حل شده و بدون لیمیت میتونین حداکثر FPS رو بگیرید. ✔ اضافه کنم که این یه باور اشتباهیه که متاسفانه تو جامعه گیمر های ایرانی شایع شده که فریم تو گیم های حتما باید 100 باشه! شما حداقل نرمال FPS که برای این بازی (GTA SA) نیاز دارید 60 هست و FPS بالای 60 فقط برای کسانی هست که برای استریم و ضبط ویدیو برای تولید محتوا استفاده میکنند! خودمم میام تو بازی از دستور FpsLimiter 60/ استفاده میکنم. کسایی که سیستم ضعیفی دارند برای گرفتن FPS هم میتونین به تنظیماته کارت گرافیک یا بازیتون برین و به پایین ترین حد تنظیم کنید در صورت نیاز اموزش داده میشه. ویرایش شده May 24 توسط UnkownName نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در May 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 5 ساعت قبل، UnkownName گفته است: درود خسته نباشید, ✔این موضوع FPS رو تو همین تایپیک حل کنیم: شما با بهترین گرافیک روز دنیا هم بیای توی بازی های قدیمی نمونش همین GTA SA به FPS Limit بر میـخورید که ربطی نه به سرور داره (حالا شاید سرور یه اپدیتی میده و ابجکت به سرور اضافه میشه و برای سیستم های ضعیف مشکل سازِ) و نه به پیسی شما بازی های قدیمی بر حسابه کارت گرافیک های اون زمان ساخته شدن. +ذکر شده توسط @Ali این مورد FPS در AG:SAMP حل شده و بدون لیمیت میتونین حداکثر FPS رو بگیرید. ✔ اضافه کنم که این یه باور اشتباهیه که متاسفانه تو جامعه گیمر های ایرانی شایع شده که فریم تو گیم های حتما باید 100 باشه! شما حداقل نرمال FPS که برای این بازی (GTA SA) نیاز دارید 60 هست و FPS بالای 60 فقط برای کسانی هست که برای استریم و ضبط ویدیو برای تولید محتوا استفاده میکنند! خودمم میام تو بازی از دستور FpsLimiter 60/ استفاده میکنم. کسایی که سیستم ضعیفی دارند برای گرفتن FPS هم میتونین به تنظیماته کارت گرافیک یا بازیتون برین و به پایین ترین حد تنظیم کنید در صورت نیاز اموزش داده میشه. من گرافیکم AMD Radeon 8790m 2gb هست حالا شما آموزش بده ما درست کنیم چون من میخوام استریم هم کنم به مشکل برمیخورم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در May 25 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25 13 ساعت قبل، KaNiKaS گفته است: من گرافیکم AMD Radeon 8790m 2gb هست حالا شما آموزش بده ما درست کنیم چون من میخوام استریم هم کنم به مشکل برمیخورم ویندوزت چیه رمت چنده که ببینیم برای اجرای برنامه در حین بازی به مشکل بر میخوری یا نه چون لازمه یسری برنامه هارو نصب کنی ممکنه رمت یا گرافیکت همراهی نکنه. هرچند میدونم 3 ساعت توضیح بدم فایده ای نداره چون برنامه استریم خودش سنگین هست برای این گرافیکت توی سمپ هم FPS 60 میگیری خداتو شکر کن وسط استریم که دیگه باید با FPS 15 پلی بدی. نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در May 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 25 1 ساعت قبل، UnkownName گفته است: ویندوزت چیه رمت چنده که ببینیم برای اجرای برنامه در حین بازی به مشکل بر میخوری یا نه چون لازمه یسری برنامه هارو نصب کنی ممکنه رمت یا گرافیکت همراهی نکنه. هرچند میدونم 3 ساعت توضیح بدم فایده ای نداره چون برنامه استریم خودش سنگین هست برای این گرافیکت توی سمپ هم FPS 60 میگیری خداتو شکر کن وسط استریم که دیگه باید با FPS 15 پلی بدی. رم 16 ویندوز 11 CPU:core 7 8core نسل 4 گرافیک AMD Radeon 8790m 2gb تا 8 گیگ شیر نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در May 26 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26 وارد Radeon Control Panel شو, قسمت گرافیک, این تنظیمات رو انجام بده: نقل قول radeon anti-Lag: Enabled AMD radeon chill: disabled radeon boost: disabled بستگی به خودت و بازیت داره توضیح خلاصه شم میشه بافت اجسام رو کمتر یا بیشتر میکنه ولی پیشنهاد میشه که فعالش نکنی :image sharpening radeon enhanced sync: Enabled اگه فعال باشه ممکنه وسط استریم فریز کوتاهی بخوری پیشنهاد میشه اف باشه wait for vertical refresh: always Off frame rate target control: disabled از خودِ هر بازی اینو تنظیم کن حاشیه های دور اجسام رو با کیفیت و کم کیفیت میکنه :antialiasing anti aliasing method: multisampling morphological anti aliasing: disabled anisotropic filtering: Disabled اگرم دیدی روی این حالت حال نمیکنی میتونی خودت تنظیمش کنی ولی پیشنهادم اینه texture filtering quality: performance surface format optimization: enabled tessellation mode: override application settings maximum tessellation level: Off openGL triple buffering: disabled reset shader cache: perform reset تنظیماتِ بازی: نقل قول و پیشنهاد میشه اگه مودی نصب کردی حذف کن تنظیمات بازی از ویندوز: نقل قول برو به پوشه که که بازی توش نصب کردی فایل exe. رو پیدا میکنی راست کلیک میکنی سربرگ: compatibility گزینه disable fullscreen optimizations + Ok رو میزنی برای هر بازی که فریم کمتری میگیری این قسمت پیشنهاد میشه این کار باعث میشه که ویندوز دسترسی کمتری به بکگراند ویندوز بده و بیشتر روی بازی تمرکز کنه دیگه حال نداشتم دونه دونه توضیح بدم طولانیه خودتم یه زحمت بکش تو گوگل یه سرچی بزن اگرم نزدی دیگه این بهترین تنظیماته برای گرفتن حداقل FPS تو سمپ نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در May 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29 در ۱۴۰۳/۳/۶ در 23:23، UnkownName گفته است: وارد Radeon Control Panel شو, قسمت گرافیک, این تنظیمات رو انجام بده: تنظیماتِ بازی: تنظیمات بازی از ویندوز: دیگه حال نداشتم دونه دونه توضیح بدم طولانیه خودتم یه زحمت بکش تو گوگل یه سرچی بزن اگرم نزدی دیگه این بهترین تنظیماته برای گرفتن حداقل FPS تو سمپ آقا دمت گرم نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.