Mandi ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 خیلی عالی موفق باشی عزیز نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 قشنگه نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 بنازم عالی واقعا منی که تو سبک آهنگ گوش نمیدادم برای اولین بار خوشم اومد همچی عالی مخصوصا آهنگش... نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 به به. بنازم عالی! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaajAqA ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 به به، غوغا بپا کردی بعد این همه مدت خوشم اومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 به به دسخوش، خیلی حال کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 به بههه عالی بود دا نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 عالی و خلاقانه بود صداهایی که بک وکال رو پر میکنن اگر بیش از اندازه باشن گوش آدم رو خسته میکنن پس بهتره سر قافیه ها این عمل انجام بشه(در اکثر موارد) موفق باشی واقعا ایدت عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 آفرین نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 بنازم اوفففف نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiaaN ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در May 18 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 آقا دست خوش تکستش خیلی جالب بود 1 نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaDiSeH ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 خیلیم عالی نقل قول 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 ماشالله با گدرت برو جلو 1 نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 خوب بود ولی یکم گوش خراش هم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 هنوز ایده های میلاد زندست نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLFLi ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 عالی بود خیلی دوسش داشتم نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. عالی بود خلاق و هنرمند. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 عالی @Mohammadhadi نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 1 دقیقه قبل، NoThinG گفته است: عالی @Mohammadhadi با من باش با من بیا و بمان که من بدون تو به روزگار سخت؛ تلخ؛ اندوه بار فقط نگاه میکنم بدان برای من دو نیمه ی رویایی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 12 ساعت قبل، MILADemon گفته است: سلام سوتون شرمنده شدم که نمیدونم چطوری از دستم در رفت سری بعدی اولین نفر خودت تگ میشی نه داداش شوخی کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mellika ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 عالی نقل قول 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 آقا دست خوش حال کردم نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gisu ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 اووووووووف عالی ارساکیا میری وال تند تند ببین پشتتو گیسو بیاد جر میده میره بپا نگیره مچتو نقل قول که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند ....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.