Epic ارسال شده در October 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و تا حدودی قانونی و تخس.به کسی رو نمی دم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعتی میشه... • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 06:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای همکاری و کمک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجروبه و رکورده ss گرفتن در اقلیت dp دارم و گانرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در October 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2018 @RyderGroovStreet درخواست عضویت شما رد شد، عضو اقلیت دیگری هستید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Together ارسال شده در October 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با همه گرم میگیرم حتی با شما دوسته عزیز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 3روز آنلاین نشدم کیک شدم! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alfered ارسال شده در October 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گوشه گیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:هاستر بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در October 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2018 @Together با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @alfered با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
You ارسال شده در October 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهرداد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کار داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در October 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2018 @You درخواست عضویت شما رد شد، دارای تنبیه اقلیت هستید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در October 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ، جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):گرفتن تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 1 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در October 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 26 • اسم واقعی: عماد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: علاقمند به Sultan و Sniper • روزانه چقدر بازی می کنید؟ اصولا زیاد ولی فعلا تا چند روز تایم آزاد ندارم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت هایی که کار نداشته باشم، دقیق نمیشه گفت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و علاقه به حمله مخفیانه در تاریکی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم شاید باشه شاید هم نه! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 10 بار ویرایش شده October 31, 2018 توسط Daenerys نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2018 @CaptainBlack با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @Daenerys با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiVOoneh ارسال شده در November 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: reza • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمه خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2018 @DiVOoneh درخواست عضویت شما رد شد، مهارت کارگاهی شما کمتر از 5 است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keanu ارسال شده در November 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: reza • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمه خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2018 @Mobinn درخواست عضویت شما رد شد، مهارت کارگاهی شما کمتر از 5 است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در November 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی، به موقعش شوخ، کاری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7-8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع طلبی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): حقوقش خوبه و هیجان داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داخلش تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8-9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در November 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2018 • سن واقعی: 20• اسم واقعی: عرفان• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: وظیفه شناس• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 23• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 23:59• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاطر رفیقم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه زیاد• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1تا 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2018 @Reject با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2018 @Er4an با درخواست عضویت شما موافقت شد، ظرفیت اقلیت تکمیل است، در صف قرار خواهید گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlaCkJusTiCe ارسال شده در November 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همیشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نمی دونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمی دونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 30 بار به دلایل امنیتی با این اکانت گذاشتم نقل قول Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2018 @BlaCkJusTiCe با درخواست عضویت شما موافقت شد، ظرفیت اقلیت تکمیل است، در صف قرار خواهید گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiVOoneh ارسال شده در November 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5یا7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسیش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عالی برایه من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiVOoneh ارسال شده در November 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: reza • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبی هستم لیدر لطفا درخواستو رد نکن kill find 5 • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسیش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2018 @DiVOoneh با درخواست عضویت شما موافقت شد، ظرفیت اقلیت تکمیل است، در صف قرار خواهید گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Death ارسال شده در November 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:20 • اسم واقعی: alireza • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: الاف بیکار واسه بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:جذابیتی نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسیش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واسه دوستام بوده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در November 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2018 @Death با درخواست عضویت شما موافقت شد، ظرفیت اقلیت تکمیل است، در صف قرار خواهید گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.