Deception ارسال شده در June 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2019 @ariakillmanبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rame ارسال شده در June 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:حرفه ای/پررو ولی با ادب/خوش اخلاق/موقع کار جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):دوست دار کار با تفنگ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمیکنم مطمئنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ بار نقل قول .ʙᴇ sɪʟᴇɴᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ʜᴇᴀᴛ ᴏғ ᴀɴɢᴇʀ Gang لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در June 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: محمد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من خود سعدیم، ولی یکم ردیم، متوجم ولی من پسر بدیم• روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): خب معلوم نیست• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: راستش یکم شخصیه• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کشف اورانیم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باهاش حال میکنم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در June 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2019 @m83m87با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @MaTriXبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: منظم جدی با اعتماد به نفس خلاصه یه مشهدی با امام رضا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):10 صبح تا 2 باز 4 تا 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: درهمین فکشن بودم و کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شخصی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کار در فکشن را یاد گرفتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00تا 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یک مدت نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فقط بخاطر عشقم ساب لیدر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کشتو کشتارو دوست درم ساب لیدر گوگولی هم داره. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 @matin12345با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @GoDSlayerبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadbastam ارسال شده در June 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به وقتش هم جدی هم شوخ. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 17 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون کار خیلی خوبیه و واقعا علاقه زیادی بهش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هم علاقه دارم و تقریبا مهارتش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayea ارسال شده در June 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کارم درسته خداوکیلی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جای مناسبی برای پیشرفت و درامد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟سطحش بالاتره از بقیه فکشن ها • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالایه 5 نقل قول باشد که نباشد پارتی در این سرزمیـــــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در June 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: علیرضا • اسم واقعی: 17 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم بی حاشیه ! باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست ! • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم ! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم ! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر عالی و ممبرای خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در June 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: يونا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمدونم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستكي • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در June 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00تا 08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: انداختنم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 نقل قول Iռֆǟռɛ Fáḿíĺӳ Oɴᴇ ᴅᴀʏ ʏᴏᴜ·ʀᴇ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍɪss ʜᴏᴡ ᴍᴜᴄʜ ɪ ᴄᴀʀᴇᴅ ᴀʙᴏᴜᴛ ʏᴏᴜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAbol ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی ،مهربان ،بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام فکشن رو تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی به فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 @mohamadbastamبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @yasin457357358583883با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @as11درخواست عضویت شما رد شد شما عضو اقلیت دیگری هستید. @Hidden021با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @MrAbolبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 7 بار نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 23:50، Ali گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۷ تا ۲۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: محروم بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خدمت به,سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئن نیستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ 1 نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Merlin2 ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی و عاشق کارم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کار جدی هست و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جدی هست و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: <<<<<<<<<<<<<گیمر>>>>>>>>>>>>> • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:03:48 تا 18:52:15 حتما انلاینم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چرا ترک کردم؟ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کمک به سیل زدگان کشور-حل مشکلات اقتصادی کشور-مقابله با تحریم ها • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم که این فکشن جای مناسبی برای من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2,164,124,564,352 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در July 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2019 @MilaDKhafaNبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @NiMaAAبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @Merlin2با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ariakillman ارسال شده در July 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: پدرام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم, جدی در کار, فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20 الی 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم بد دلیل عدم فعالیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوب و بسیار جدی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهتر میتونم فعالیت کنم اینجا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در July 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2019 @ariakillmanبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliTP ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، شوخ و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل اینکه از بازی خسته شده بودم کلا نبودم ولی حالا برگشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بنظرم میتونم توی این اقلیت فعالیت خوبی داشته باشم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول Best Friends Other friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deception ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 @Agentبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @alitakparبا درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpiriT ارسال شده در July 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی:پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوبییم هرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از کارش خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamad6308 ارسال شده در July 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: محمدعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم ، شوخ ، کلا سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیس • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس ولی ظهر ها و شب ها بیشتر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم ، یه مدت نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بیشتر حس پلی دادن بهم میده این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ ۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.