Awrsh ارسال شده در شنبه در 23:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:01 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: آرش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب آرام و کاملا صمیمی هستم و گرم برخورد میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن موردم علاقه منه و خیلی دوست دارم امتحانش کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در کارم بهترین خودمو ارائه میدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 بار ویرایش شده شنبه در 23:02 توسط Awrsh لینک نام کاربری اشتباه نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765046 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTyler ارسال شده در شنبه در 23:21 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان وظیفه شناس فعال خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4:00 - 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخواهم این فکشن رو تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+9 بار نقل قول My AccountS: I did not see a higher speedthan the change of people لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765059 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در یکشنبه در 08:32 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:32 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یوسف • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ساکت درونگرا و نادرسته گناهکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تایمشو نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخام هیتمنو با مولتی تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همه جا برام مناسبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 40 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765254 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در یکشنبه در 08:56 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یه آدم معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن سابقه و اکتیویتی مناسب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 1 نقل قول به هر حال مشکلی با منفور بودن ندارم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765271 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danth ارسال شده در یکشنبه در 09:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:58 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: امیدوار مهربان باهوش خونسرد خوش اخلاق با تجربه تلاش و کوشش کننده جهت رسیدن به هدف ها, علاقه مند به پیشرفت و ترقی, صبور در انجام امور مختلف و پایبند به وظایف و اموره سپرده شده چه از سوی دیگران و چه به صورت طبیعی و علاقه مند به فکشن ویژه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مدتی هست فکشنی نیستم - خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن علاقه به مجموعه فکشن های ویژه و همچنین اقلیت مناسب دسته ویژه و داشتن اشنایی های پیشینه با این اقلیت و داشتن تجربه های کافی جهت عضویت و فعالیت در این اقلیت را مناسب میدانم تا موجب پیشرفت در این دسته شود و همچنین بودن دوستان در این اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و آشنایی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765311 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vident ارسال شده در یکشنبه در 10:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:15 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید): آرام / با حوصله / با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ تا ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندی به فکشن و کمک رسانی به بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765321 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilNeverGone ارسال شده در یکشنبه در 11:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:20 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - صبور - فعال - پر انرژی - خوش اخلاق - مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۸ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه - کسب تجربه - فکشن خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستدار این فکشن هستم و علاقه ی زیادی به فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار نقل قول در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست --------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765379 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MEOW ارسال شده در یکشنبه در 11:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:53 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:24 • اسم واقعی:محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خونسرد,بی حاشیه و بسیار صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟3الی4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):20:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بی مسولیتی لیدر و مسولین • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه ای جدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه و کسب درامد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1الی2 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765411 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifo ارسال شده در یکشنبه در 14:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 29 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش قلب - مهربان - گیمر - پرو پلیر - عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 80FP شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوستش دارم چون من فعال هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مناسبه و من لایقش هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار نقل قول Federal Bureau of Investigation FBI TK لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765524 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BERU ارسال شده در یکشنبه در 14:32 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:32 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ،صبور ،صادق ،اعتماد به نفس بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): احساس میکنم میتوانم به این فکشن کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765541 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TonyS ارسال شده در یکشنبه در 17:18 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:18 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 28 • اسم واقعی: آرمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صادق وظیقه شناس و منصف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تا به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): قوانین آنرا بلدم و دوست دارم جزئی از آن باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبی هست و کارم با اسلحه خوبه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765662 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedLuckRight ارسال شده در یکشنبه در 17:43 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:43 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی ، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بخاطر اینکه بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765694 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در یکشنبه در 19:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:03 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش متمرکز بدون استرس قوی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12:00 تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: گفتم برم فکشن دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون بهش علاقه دارم. و اکتیویتی راحتی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی هاش بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول همه بالاخره رنگ واقعی خودشونو نشون میدن صبر داشته باش ... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765767 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در یکشنبه در 21:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:57 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: لوتی و رقابت طلب , یخورده لافنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:17 - 00:01 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کشتن ادما با چاقو یا با اسنایپر از راه دور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربشو داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول راک استار خسته. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765934 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parshan ارسال شده در یکشنبه در 22:08 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:08 (ویرایش شده) با سلام خدمت متقاضیان اقلیت Hitman Agency @AmirBerLyN درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 106) @Mehrdad درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 33) @amirhossein456 درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 22) @NEYMAR درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 80) @Tohi درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 42) @GORESTAn درخواست شما رد شد. (شما دارای تنبیه اقلیت هستید) @AMOEHSAN درخواست شما رد شد. (شما در اقلیت دیگر هستید) @SpoiLer درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 47) @HamedKhan درخواست شما رد شد. (شما در اقلیت دیگر هستید) @Fazaei درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 0) @MrCrack درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 1) @iLeon درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 90) @mohy درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 36) @Oris درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 105) @WiCH درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 24) @New درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 28) @Danir درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 21) @Parsi درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 25) @SaLtanat درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 47) @Kingshot درخواست شما رد شد. (شما فیلد را به درستی پر نکردید) @Peak درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 90) @ARiZ درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 36) @TheAmirAli درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 67) @Gargano درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 63) @Gucci درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 64) @Dorime درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 38) @iBeny درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 15) @NightLight درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 60) @Daddy درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 12) @Takavar درخواست شما رد شد. (شما دارای تنبیه اقلیت هستید) @ImMatin درخواست شما رد شد. (شما فاقد رنک 2 در دسته ویژه هستید) @Morfy درخواست شما رد شد. (شما از سرور محروم هستید) @Puri درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 174) @Silence درخواست شما رد شد. (شما دارای رنک 2 دسته متوسط نیستید) @BLUM درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 71) @LoveFake درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 23) @Esl4m درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 63) @Awrsh درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 44) @TheTyler درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 38) @TheCaptain درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 0) @Terible درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 36) @Danth درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 0) @Vident درخواست شما رد شد. (شما در اقلیت دیگر هستید) @DevilNeverGone درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 12) @MEOW درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 37) @Sheefo درخواست شما رد شد. (شما دارای تنبیه اقلیت هستید) @TonyS درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 249) @HamedLuckRight درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 78) @OLYMPIA درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 52) @RadaN درخواست شما تایید شد. (ساعت بازی کرده در این ماه: 59) اولویت تست گیری به ترتیب زیر میباشد: نکات و مواردی که باید رعایت شود: * تمامی پست ها توسط لیدر اقلیت مورد بررسی قرار گرفته و بهترین فرد از نظر (داشتن بیشترین ساعات بازی کرده در ماه) برای تست انتخاب میشود، پس از هرگونه تماس با لیدر و سرپرست اقلیت جداً خودداری کنید، زیرا موجب رد شدن پست شما میشود. * چنانچه پس از گذشت هفت روز تماسی جهت تست دریافت نکردید (در صورت باز بودن پست توسط لیدر) مجدداً درخواست دهید. * چنانچه کم تر از سه روز از ارسال پست شما سپری شده و پست شما قبول شده است، از ارسال پست مجدد خودداری نمایید. * چنانچه پست درخواست عضویت شما رد و یا در تست ورود به اقلیت رد شدید پس از گذشت سه روز (در صورت باز بودن پست توسط لیدر) مجدداً درخواست دهید. ویرایش شده یکشنبه در 22:11 توسط Parshan 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/41-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/221/#findComment-765941 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.