yaghut ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 سلام یک پیشنهاد درمورد wall spry دارم. نمیدونم که این پیشنهاد داده شده یا نه اما باز میگم برای خیلی از پلیر ها که میرن wall اتفاق افتاده که هاستر از یه wallبه یه wall دیگه tp کرده یا FBI به محض اینکه wall تموم شده frisk شده رفته زندان یا وقتی با دوستاتون در حال گرفتن wall هستین وقتی یکی که داره wall اسپری میکنه وقتی تموم میشه اما بقیه هنوز دارن همو میکشن و وارن میره و کال میدن به نظرم برای جذابیت بیشتر wall اگر پلیری به محض استفاده کردن از اسپری و دوستانش که داخل همون wall حضور دارن تمام CMD های گیم به غیر از creategun usedrugs smok لاک بشه و تا 2 دقیقه بعد از به اتمام رسیدن اون wall هیچ CMD کار نکنه و برای FBI هم تا تمام نشدن اون 2 دقیقه نتونن به هیچ عنوان پلیر های که داخل wall هستنو frisk کنن خیلی جذاب تر میشه خسته کنندست من روزی 10 11 بار میرم زندان wallتموم میشه میخوام برم یه وال دیگه نزدیک همون wall چرا باید tgun کنم یه تایمی باشه که بشه برم wall بعدی اینطوری برای مخصوصا فکشن های دسته ملایم هم خیلی خوب میشه همراه داشتن اسلحه بلامانع است اما استفاده از آن به جز در شرایط خاص (جنگ بین کلنها، دزدی از بانک و غیره) ممنوع میباشد (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) چند بار این اتفاق رخ داده که میرم سلاح میخرم تا از gun shop میام بیرون فریسکم میکنن حالا یه پلیر مثلا مدیک باشه چه تضمینی وجود دارد که یک گانو تا وال بتونه برسونه که AV دریافت نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 2 ساعت قبل، yaghut گفته است: سلام یک پیشنهاد درمورد wall spry دارم. نمیدونم که این پیشنهاد داده شده یا نه اما باز میگم برای خیلی از پلیر ها که میرن wall اتفاق افتاده که هاستر از یه wallبه یه wall دیگه tp کرده یا FBI به محض اینکه wall تموم شده frisk شده رفته زندان یا وقتی با دوستاتون در حال گرفتن wall هستین وقتی یکی که داره wall اسپری میکنه وقتی تموم میشه اما بقیه هنوز دارن همو میکشن و وارن میره و کال میدن به نظرم برای جذابیت بیشتر wall اگر پلیری به محض استفاده کردن از اسپری و دوستانش که داخل همون wall حضور دارن تمام CMD های گیم به غیر از creategun usedrugs smok لاک بشه و تا 2 دقیقه بعد از به اتمام رسیدن اون wall هیچ CMD کار نکنه و برای FBI هم تا تمام نشدن اون 2 دقیقه نتونن به هیچ عنوان پلیر های که داخل wall هستنو frisk کنن خیلی جذاب تر میشه خسته کنندست من روزی 10 11 بار میرم زندان wallتموم میشه میخوام برم یه وال دیگه نزدیک همون wall چرا باید tgun کنم یه تایمی باشه که بشه برم wall بعدی اینطوری برای مخصوصا فکشن های دسته ملایم هم خیلی خوب میشه همراه داشتن اسلحه بلامانع است اما استفاده از آن به جز در شرایط خاص (جنگ بین کلنها، دزدی از بانک و غیره) ممنوع میباشد (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) چند بار این اتفاق رخ داده که میرم سلاح میخرم تا از gun shop میام بیرون فریسکم میکنن حالا یه پلیر مثلا مدیک باشه چه تضمینی وجود دارد که یک گانو تا وال بتونه برسونه که AV دریافت نکنه سلام. خسته نباشی. نمیدونم والا من نمیفهمم چی نوشتی یا که بد نوشتی. اگه امکانش هست واضح بگید. موفق باشی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yaghut ارسال شده در May 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 وقتی وارد یه WALL میشی شرو میکنی به spry کردن وقتی spry تموم شد تا دو دقیقه بعد هم کسی نتونه غیر از CMD دراگ ساخت گان و سیگار و فروش گان استفاده کنه و FBI هم نتونه فریسک کنه خیلی واضح نوشتم @ijoker فقط با دقت بخون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 (ویرایش شده) درود با اینکه "ماموران FBI نتونن تا ۲ دقیقه بعد از اتمام اسپری دیوار مارو بگردن" موافقم چون آزار و اذیت از طرف بعضی دوستان در این اقلیت دیده میشه. اما با اینکه وسط اسپری دیوار اتحاد تمام CMD ها قفل بشن موافق نیستم چون کاربردی نیست و به جورایی زحمت اضافی برای تیم توسعه دهنده هست. موردی هم که درمورد تمام شدن اسپری و گرفتن درجه تحت تعقیب گفتید هم موافق نیستم چون بلافاصله بعد از اتمام اسپری برای تمام اعضای آنلاین ۲ اتحاد اخطاری میره و میگه که اسپری تموم شده و هم اکنون برای کدام کلن زمان در نظر گرفته میشه، مگر با کمی تغییر که میگم در ادامه. در مورد اینکه تا از تفنگ فروشی ها بیرون میاید FBI میگرده هم باید بگم این امکان رو اصلا اعضای این اقایت نزدیک تفنگ فروشی ها ندارن و براشون اخطار میده. حالا من با توجه به پیشنهاد شما میخوام کامل تر و با کمی تغییرات صحبت شما رو بگم، اگر مورد پسندتون بود بگید حتما، پیشنهاد شما با کمی تغییر اینجوریه که: 1- بعد از شروع اسپری کردن دیوار هیچ هاستری امکان تلپورت به اون دیوار رو نداشته باشه ( سرور ارور بده و بگه در منطقه این دیوار در حال حاضر جنگ شروع شده ) برای جلوگیری از سواستفاده هاستر ها. 2- بعد از اتمام اسپری یک دیوار اتحاد، امکان گشتن فرد توسط FBI تا یک مدت مشخص وجود نداشته باشه. ( برای مثال ۲ دقیقه ) 3-مدت کوتاهی پس از اتمام اسپری دیوار ( مثلا ۳۰ ثانیه ) نشه کسی، کسی رو دمیج کنه و اخطاری مثل " اسپری دیوار تمام شده و امکان دمیج دادن به افراد داخل منطقه تا '30' ثانیه دیگر وجود ندارد " براشون بیاد. 4- با یک مدرک کوچک بتوان ثابت کرد که تفنگ که در دست ما هست ، برای استفاده در دیوار اتحاد، دزدی از بانک یا بیزینس و.. خریداری شده. در اینصورت با پیشنهاد شما موافقم (+). موفق باشید ویرایش شده May 16 توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 خیلیم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yaghut ارسال شده در May 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 (ویرایش شده) دقیقا من هم منظورم از تمام سی ام دی ها نبود فقط tp کردن هاستر ها بود که تا دو دقیقه بعد از اسپری کردن یک دیوار نتونه به هیچ عنوان tp کنه @Automat ویرایش شده May 16 توسط yaghut نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 درود با پیشنهادتون موافقم(+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yaghut ارسال شده در May 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 چون خیلی از سی ام دی های دیگرو فراموش کردم کلی گفتم که هاستر نتونه tp کنه و fbi هم نتونه frisk کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 موافقم(+) نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. با پیشنهاد شما (موافقم). نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.