KiaaN ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 با سلام و درود خدمت شما دوستان. توی باس یا همون wita/ شما وقتی میمیرید از جایی که میاید میتونید به یک فرد عادی تیر بزنید و من خودم خیلی بار ها واسم پیش اومده که باس یهو من سریع کشته و خیلی سریع اسپاون شدم و وقتی اسپاون میشی اسلحه Combat Shotgun دستته و وقتی داری تیر میزنی میمیری این اسلحه دستت میاد و مشکل اینجاست که اگه باس با اسلحه Minigun یا هر اسلحه ی دیگه ای میکشتت ممکنه یهو خیلی سریع اسپاون بشی و وقتی اسلحه میاد دستت یهو تیرت اشتباهی بخوره به یک نفر اونجا و بتونه بهت وانتد یا همون Call 110/ بده و اگرم حتی نده 45 ثانیه باید صبر کنی تا دوباره بتونی بری به باس تیر بزنی یا اینکه وقتی داری به باس تیر میزنی شانسی تیرت میخوره به کسی که تازه داره میاد به سمته باس و بازم همون مشکل پیش میاد و من پیشنهادم اینه که یا زمانی که وارد فرودگاه میشه کسی وقتی باسه به هرکی تو اون محوطه تیر بزنه طرف جونش کم نشه و یا Call 110/ نتونه بده چون واقعا من خیلی بار ها رتبه ی خودمو از دست دادم سره این قضیه لطفا رسیدگی بشه , با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 کاملاً موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 درود خدمت شما دوست عزیز با پیشنهاد شما موافقم ولی متأسفانه تکراری هستش و قبلا این پیشنهاد رو خودم داده بودم و نتیجه ی رد دریافت کردم از تیم توسعه عزیز درخواست میشه دوباره به این پیشنهاد بيانديشند چون که بسیاری از بازیکنان خواستار اضافه شدن است مورد هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yaghut ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 موافقم (+) مخصوصا وانتد ها. به خاطر همین وانتد های بی مورد 1 ساله دیگه باس نرفتم اشتباه تیر میزنی به کاپ مخصوصا از خدا خواسته wanted میدن که کلا نتونی boss بزنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 باسلام باپیشنهادتون موافقم(+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jesus ارسال شده در May 19 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19 + نقل قول مابِهجَنگعادَتداریممِثلِظُهربِهآفتاب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 درود موافقم (+) نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.