Fayez ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 سلام خدمت دوستان عزیز و دوست داشتنی طی مدت اخیر تعدادی زیادی رویداد Battle Royal برگزار میکردم و کارهای قشنگی از آب در میومدن قطعات ویدئو رو جمع کردم و کار قشنگ و هیجان انگیزی به دست اومد گفتم شما هم تماشا کنید و لذت ببرید Click همچنین جز به وجود آوردن این نوع Event برنامه های دیگری در نظرم دارم که انشالله اگر وقت فراغت گیر اومد عملی میکنم از جمله - احیا و ترغیب مجدد بازیکنان به برگزاری Show - کاهش فحاشی های بازیکنان جدید - ایجاد تحول و تغییر فکری در برگزاری Event ها و ... مواردی که مربوط به Staff هستند امیدوارم از تماشای این ویدئو لذت ببرید❤ @Ali @Kamyab @Mohny @Fail @None @AdmBoT @DoNaLd @NtXorG @XFaCToR @Luigi @SFC @Spoke @LordMeysam @Automat @Kiya @Exile @Azure @Arise @Blank @Parshan @FeaRLeSS @FesTival @FrozenThrone @FrostBite @Slap @TankeBiPelak @Alonso @Opener @ArmouR @iKamyar @lFarbod @Morant @Empratur @RedDragon @moji @BraTE @Noise @Leyt @SuperMaN @Epic @Feederr 10 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 عالی بود عرفان جان نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 بسی عالی فقط این سری خواستی فیلم بگیری، TogFam کن و به @Zarathos بگو بیاد فیلمبرداری کنه نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 بنازم عرفان یوقت مارو خبر نکنیا نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 (ویرایش شده) اقا عالی من که نیومدم اونتت ولی فیلم نشون میده که چقد هیجانی واقعا خوشم اومد و معلومه که خیلی خلاق کاری کلک ولی حال کردم عرفان جون ایولا ویرایش شده May 15 توسط FrostBite نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 عالی نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 (ویرایش شده) داش عرفان عالی فقط من که اومدم رو هوا مردم دیگه جوینم بستی نشد بیام ویرایش شده May 16 توسط RedDragon نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 اقا بنازم بازم بزار بیایم بعدا نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hercule ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 به به واقعا بنازم دستخوش نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 مخفی کننده وقتی عرفان میگه پول Event نصف نصف: نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 ۱ ساعت قبل، AdmBoT گفته است: مطالب پنهان وقتی عرفان میگه پول Event نصف نصف: فقط چت کلن نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 Erfan On The Bit آقا بنازم ناموسا عشق کردم ایول ایونت بعدی که بزاری حتما میام پ.ن: اول که ایونت گذاشتی پیش خودم گفتم عرفان چرا قیمه هارو میریزه تو ماستا؟ بتل رویال کجا GTA SA کجا ولی الان میبینم خیلی باحال شده دمت گرم نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 11 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام خدمت دوستان عزیز و دوست داشتنی طی مدت اخیر تعدادی زیادی رویداد Battle Royal برگزار میکردم و کارهای قشنگی از آب در میومدن قطعات ویدئو رو جمع کردم و کار قشنگ و هیجان انگیزی به دست اومد گفتم شما هم تماشا کنید و لذت ببرید Click همچنین جز به وجود آوردن این نوع Event برنامه های دیگری در نظرم دارم که انشالله اگر وقت فراغت گیر اومد عملی میکنم از جمله - احیا و ترغیب مجدد بازیکنان به برگزاری Show - کاهش فحاشی های بازیکنان جدید - ایجاد تحول و تغییر فکری در برگزاری Event ها و ... مواردی که مربوط به Staff هستند امیدوارم از تماشای این ویدئو لذت ببرید❤ @Ali @Kamyab @Mohny @Fail @None @AdmBoT @DoNaLd @NtXorG @XFaCToR @Luigi @SFC @Spoke @LordMeysam @Automat @Kiya @Exile @Azure @Arise @Blank @Parshan @FeaRLeSS @FesTival @FrozenThrone @FrostBite @Slap @TankeBiPelak @Alonso @Opener @ArmouR @iKamyar @lFarbod @Morant @Empratur @RedDragon @moji @BraTE @Noise @Leyt @SuperMaN @Epic @Feederr خیلی عالی بود سلطان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yatoro ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 عالی اقا عرفان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 11 ساعت قبل، TankeBiPelak گفته است: عالی بود عرفان جان چاکریم❤ 11 ساعت قبل، Fail گفته است: بسی عالی فقط این سری خواستی فیلم بگیری، TogFam کن و به @Zarathos بگو بیاد فیلمبرداری کنه عزیزی فقط اینکه چت دپارتمان مخفی نمیشه و اینکه مگه فیلمبرداری از ماشین ع 10 ساعت قبل، Alonso گفته است: بنازم عرفان یوقت مارو خبر نکنیا بوس بوس شرمنده این ایونت ها محدود بودن دا تازه به زور هم برگزار میکردم پس نمیدونستم خودم چه تایم هایی میزنم 10 ساعت قبل، FrostBite گفته است: اقا عالی من که نیومدم اونتت ولی فیلم نشون میده که چقد هیجانی واقعا خوشم اومد و معلومه که خیلی خلاق کاری کلک ولی حال کردم عرفان جون ایولا عزیزی 10 ساعت قبل، moji گفته است: عالی 4 ساعت قبل، RedDragon گفته است: داش عرفان عالی فقط من که اومدم رو هوا مردم دیگه جوینم بستی نشد بیام شرمندتم داداش داشتم CMD رو میزدم دیدم کار نمیکنه فهمیدم Numlk روشنه 3 ساعت قبل، Arise گفته است: اقا بنازم بازم بزار بیایم بعدا مرسی ولی فکر کنم تا یه مدت دیگه خبری نی 2 ساعت قبل، hercule گفته است: به به واقعا بنازم دستخوش ❤ 2 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: نمایش محتوا مخفی وقتی عرفان میگه پول Event نصف نصف: ما همینطور مشکلی مالی داریم بعد ایونت هم میزنیم اسپانسر نداریم 1 ساعت قبل، BraTE گفته است: عالی بود عسلی ۱ ساعت قبل، None گفته است: Erfan On The Bit آقا بنازم ناموسا عشق کردم ایول ایونت بعدی که بزاری حتما میام پ.ن: اول که ایونت گذاشتی پیش خودم گفتم عرفان چرا قیمه هارو میریزه تو ماستا؟ بتل رویال کجا GTA SA کجا ولی الان میبینم خیلی باحال شده دمت گرم ممنون داداش خیلی کار هارو میشه تو سرور همین الان هم انجام داد ولی یکم خلاقیت و ذهن باز میخواد 33 دقیقه قبل، ijoker گفته است: خیلی عالی بود سلطان عشقی❤ 6 دقیقه قبل، Feederr گفته است: عالی اقا عرفان بوس بهت بیا پول این ایونت رو بده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 2 دقیقه قبل، Fayez گفته است: عشقی❤ تو آپارات هم دنبالت کردم سلطان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rockey ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 بنازم اقا عرفان نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 12 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام خدمت دوستان عزیز و دوست داشتنی طی مدت اخیر تعدادی زیادی رویداد Battle Royal برگزار میکردم و کارهای قشنگی از آب در میومدن قطعات ویدئو رو جمع کردم و کار قشنگ و هیجان انگیزی به دست اومد گفتم شما هم تماشا کنید و لذت ببرید Click همچنین جز به وجود آوردن این نوع Event برنامه های دیگری در نظرم دارم که انشالله اگر وقت فراغت گیر اومد عملی میکنم از جمله - احیا و ترغیب مجدد بازیکنان به برگزاری Show - کاهش فحاشی های بازیکنان جدید - ایجاد تحول و تغییر فکری در برگزاری Event ها و ... مواردی که مربوط به Staff هستند امیدوارم از تماشای این ویدئو لذت ببرید❤ @Ali @Kamyab @Mohny @Fail @None @AdmBoT @DoNaLd @NtXorG @XFaCToR @Luigi @SFC @Spoke @LordMeysam @Automat @Kiya @Exile @Azure @Arise @Blank @Parshan @FeaRLeSS @FesTival @FrozenThrone @FrostBite @Slap @TankeBiPelak @Alonso @Opener @ArmouR @iKamyar @lFarbod @Morant @Empratur @RedDragon @moji @BraTE @Noise @Leyt @SuperMaN @Epic @Feederr اقا عالی بنازم نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parshan ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 It was a good idea for event نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ATOM ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 واقعان عالیه پیشنهاداتت و از بر گزار کردن ایونت های بتل رویالت ممنونم سرورو بهتر کردن _ @Vigen نقل قول me: my bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 افرین ولی درست بنویس: Battle Royale درسته نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 7 دقیقه قبل، Slap گفته است: افرین ولی درست بنویس: Battle Royale درسته راست میگی بهش دقت نکردم❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 عالی ❤ نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 عالی داداش از این سبک ایونت خوشم اومد ادامه بده نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.