Fayez ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 39 دقیقه قبل، KiaaN گفته است: الحق که اندروید پلیری واکنش PC من: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: واکنش PC من: نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در May 16 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16 6 ساعت قبل، KiaaN گفته است: این داداشمون به کل همه چیز رو واضع توضیح داد دیگه حرفی نمیمونه اگه علی اسسین از اندروید پلیرا هیچ سودی نداشت الان شماها توی ارساکیا نبودید. با شما نیستما دوست عزیز با اندروید پلیرام عزیز من چند بار بگم مشکل از دیوایس نیست، چه اندروید باشه چه pc مشکل از افرادی مثل شماست که هنوز به درکی در مورد شعور مخاطبین نپرداختی شاید هم برعکس.pc که اخلاق نمیسازه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.