Archimedes ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _______ • توضیحات: سلام و درود این اقای Ramtin ادمین لول 1 اومده منو بخاطره کاری که نکردم بن کرده من اونموقع داشتم farmer 2 کار میکردم و کار به کسیم نداشتم ولی یهو دیدم بن 30 روز شدم اونم بدلیل چیت . درسته با اکانت اصلیم اومدم و چیت زدم و بن شدم با سمپ[pc من با لانچر ارساکیا مشکل داره] ولی دیگه خوب من دیونه نیستم بیام دوباره بزنم بعدشم دفعه اول منو چک pc داد ولی الان چک pc نداده بود و سریع بن کرد ولی این ادمین حق نداره بدون چک pc منو بن کنه.{اصلا اون تلپورت نشده بود و نگفت که با ما همکاری کن} • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 مدارک ارسال شد. 1 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در May 9 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 با سلام و احترام خدمت شما شاکی عزیز @arshia3399 اوقات به کام: طی بررسیهای انجام شده... شما در حال استفاده از تقلب (Cheats) بودهاید که این موضوع توسط مدیریت هم همچنین در آن زمان تایید شده است و آن ادمین هماهنگیهای لازم با مقامات بالاتر انجام داده است و همچنین در نظر داشته باشید وقتی استفاده از تقلب شما واضح باشد نیاز به بررسی سیستم شما نیست. +عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. شکایت شما رد شد. بسته شد ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده