AriaGh ارسال شده در May 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام من داشتم با کسی که اسمشو تو شاهدین گزاشتم معامله میکردم قرار بود ماشین تاق بزنیم ایشون n/ زدند و پرسیدن که من باید چقد سر بگیرم؟؟؟ با اینکه این وظیفه هلپر ها نیس که قیمت بزارن رو چیزی یا در معامله دخالت کنن • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در May 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2018 با سلام مدارکی که تحویل دادید اصلا کافی نیست و ثابت نمیکنه که من در معامله ای دخالت کرده باشم. شما هیچ مدرکی از چت /n ندارید!! اگر چتاهای من و شخصی که در /n سوال پرسیدن را دیده باشید کاملا مشخصه که من چند بار بهشون عرض کردم که خودتون باید قیمت بذارید و دست خود پلیر هاست. و من اون عدد رو به عنوان مثال و نمونه عرض کردم نه برای معامله یا دخالت در آن. بدرود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در May 30, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2018 (ویرایش شده) با سلامی مجدد شما اول ببینید که دارید چی مینویسید اول جلملتون یه طوری گفتین که یعنی. شما هیچی چیزی در /n نگفتید و این ها دروغه. اما از اخرش شما خودتون اعتراف کردین که این اقا چند بار پرسیده و من یه قیمت الکی گفتم!!! خب شما حق نداری وسط معامله قیمت بگی و معامله منو به هم بزنی !!!! واین حرف شما خودش مدرکه , بدرود ✅باشد تا عاقل ورستگار شویم✅ ویرایش شده May 30, 2018 توسط Aria2992 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2018 با سلام. شما اقدام به شکایت کردید و در نتیجه باید مدارک قانع کننده ای داشته باشید که ندارید، به هر حال هلپر مورد نظر نگفته "یه قیمت الکی گفتم"! گفته برای نمونه ذکر کرده. به هر حال به هلپر مورد نظر اطلاع داده خواهد شد. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده