kopli ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: لازم نیست • توضیحات: سلام خدمت مسئول شکایت من و یکی از پلیر ها داشتیم بحث میکردیم و نه داد و بیداد میکردیم نه فحش میدادیم که ادمین محمد اومد گفت تموم کنید ماهم ادامه ندادیم دیگه و بعدش من اف شدم وقتی آنلاین شدم دیدم مایک بن کرده بی دلیل • مدارک (فیلم یا عکس):لازم نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 درود @kopli نقل قول صحبت با میکروفون توهین یا فحاشی در هر سطح و شدت یا داد زدن و ایجاد آلودگی صوتی بی مورد در اماکن عمومی (اماکن با جمعیت بالای 5 نفر) ممنوع است (بار اول: 350 دقیقه محرومیت از صحبت، بار دوم: 500 دقیقه محرومیت از صحبت، بار سوم: 3 روز محرومیت از سرور، بار چهارم: 20 روز محرومیت از سرور، بار پنجم: محرومیت استفاده از میکروفون برای همیشه) مدارک برای @EnDWaY ارسال شد. 1 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در May 3 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 با سلام و احترام خدمتِ شما شاکی عزیز @kopli اوقات به کام: طی بررسی های انجام شده... شما در میانِ بحث های خود با افراد، فحاشی شدتِ بالایی انجام داده اید که متوجه آن نشدید و این اَمر باعثِ محرومیت اَز میکروفونِ شما شده اَست. طبقِ قانونِ ذیل مجازات شده اید: نقل قول صحبت با میکروفون توهین یا فحاشی در هر سطح و شدت یا داد زدن و ایجاد آلودگی صوتی بی مورد در اماکن عمومی (اماکن با جمعیت بالای 5 نفر) ممنوع است (بار اول: 350 دقیقه محرومیت از صحبت، بار دوم: 500 دقیقه محرومیت از صحبت، بار سوم: 3 روز محرومیت از سرور، بار چهارم: 20 روز محرومیت از سرور، بار پنجم: محرومیت استفاده از میکروفون برای همیشه) - قوانین فوق فقط در اماکن عمومی (اماکنی با جمعیت بالای 5 نفر) اجرا می شوند. در صورت فحاشی در اماکن غیر عمومی مجازات زبان اعمال خواهد شد. - تاکید ما در موضوع سالم بودن چت صوتی بازی در اماکن عمومی بسیار زیاد می باشد. لطفا این قانون را جدی بگیرید. +عملکردِ اَدمینِ مربوطه صحیح می باشد. شکایتِ شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد! 1 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده