sTrEETx ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 (ویرایش شده) خوب سلام به همگی من یه پیشنهاد دارم ai traffic خب یعنی چی؟ منضور من اینکه اگه میشه به سرور ai اضافه کنید که ترافیک زیادی هم نباشه و پلیر ها نتوانند وارد ماشین ai بشند!! نظرتون چیه؟ مثل خود جی تی ای اصلی! @Ali @Mohny ویرایش شده April 29 توسط sTrEETx My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 23 دقیقه قبل، sTrEETx گفته است: خوب سلام به همگی من یه پیشنهاد دارم ai traffic خب یعنی چی؟ منضور من اینکه اگه میشه به سرور ai اضافه کنید که ترافیک زیادی هم نباشه و پلیر ها نتوانند وارد ماشین ai بشند!! نظرتون چیه؟ مثل خود جی تی ای اصلی! @Ali @Mohny سلام. خسته نباشید. نظرم منفیه. چون نیازی نیست بهش و حتی موجب مزاحمت هم میشه و سو استفاده هم میشه کرد. موفق و پیروز باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 درود این مورد از بازی بدلیل مشکلات FPS و سبک شدن حجم لانچر حذف شده است. در هر حال نظر بنده (-) هست. (باعث مزاحمت زیادی میشه) موفق باشید 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. با پیشنهاد شما (مخالفم). چون زیاد به کار نمیاد و اضافه کردنش دردسرسازه.! وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 سلام نظر بنده _چون چیزی نیست که زیاد مهم باش چیز های مهم تر هست که ما باید انهارو پیشنهاد بدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در April 30 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. این پیشنهاد قبلا نیز ارسال شده. این مورد باعث افزایش ترافیک کلی سرور (فضا، بازیکنان، سنگینیه خود سیستم ها و ...) میشود. و باعث اختلال بسیار زیادی در روند (تقریبا) همه چیز میشود. اما ممکن است در آینده پس از رفع محدودیت ها این مورد به نحوهای به بازی اضافه شود. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. 1 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده