arshiyaCT ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 با سلام و درود. آقا بیاییم توی هر شهر 4تا بیلبورد تبلیغاتی بزاریم یعنی هرکس خواست بیلبورد رو رنت کنه باید هزینه ای به شخصی که بیلبورد رو خریداری که است بدهد تا تبلیغات صورت بگیرد توجه: فقط تبلیغات توی سرور مجاز است مثال: کانید شهردار شدن مثال: عضوگیری فکشن مثال فروش biz ya sbiz و غیره نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 درود چرته نظر بنده (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 درود پیشنهاد تکراریست/رد میشود ( همچین موضوعی تا قبل از آمدن AG:SAMP عملی نخواهد شد ) موفق باشید نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 با سلام.. (+) پیشنهاد جالبیه بیلبورد ها میتونن به شکل Business دربیان میتونه با هماهنگی گرافیست های مجموعه انجام بشه... نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در April 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 26 دقیقه قبل، Fail گفته است: با سلام.. (+) پیشنهاد جالبیه بیلبورد ها میتونن به شکل Business دربیان میتونه با هماهنگی گرافیست های مجموعه انجام بشه... + نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 پیشنهاد خوبیه اما با وجود News/ و Ad/ فکر نمیکنم کسی طرف بیلبورد ها بیاد نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 _ نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 درود - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 21 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. پیشنهاد شما (تکراری هست). قبلاً مطرح شده هست و این موضوع یک بار رد شده هست. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 اگه قرار به اضافه شدن بیلبورد باشه باید با هر تغییر بیلبورد لانچر آپدیت بده بنابرارین رد میشه، نظرم: (-) نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.