hercule ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 سلام من یه پیشنهاد دارم پیشنهاد من اینه که ما بتونیم یه گاراژ تو شهر LS درست کنیم که بتونیم ماشین هامون رو اسپرت زیادی کنیم چون ماشین های کمی هستن که اسپورت زیاد دارن (فک کنم ۶ تا باشه کلا) و ما با استفاده از همون گاراژ بتونیم ارتفاع ماشین رو هم تنظیم کنیم مثلا بتونیم طوری کف خواب کنیم که ماشین کفش بخوره زمین و حتی حرکت هم نکنه @Fail @FPS @Meli @Ali @Mohny @Tofaan @MatriX @Fayez @AdmBoT @Syd نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 سلام.. با اینکه بشه ماشینو بیشتر تیون کرد، موافقم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. با اینکه بشه ماشین اسپرت بیشتر کرد (موافقم). ولی خب این موضوع تکرار شده ولی جوابی دریافت نکردیم.! نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 شما میتونید تویز هاتون رو با نوع ماشین رو مچ کنید + نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 سلام عزیزم پیشنهاد تکراری و تأیید شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 موافقم، اگه قابلیتی مثل عوض کردن رنگ چراغ هم داشته باشه عالی میشه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 باسلام با اینکه دوستان گفتن پیشنهاد تکراریه ولی بهرحال با پیشنهاد شما موافقم(+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hercule ارسال شده در April 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 نظر همه شما محترمه برام و ممنونم که نظر دادین (فک کنم باید آنقدر بزاریم تا بالا خره @Ali قبول کنه) یه چیزی هم همین الان به ذهنم خطور کرد اینکه برای جذاب. تر شدن سرور وقتی تیونینگ زیادی صورت بگیره میتونیم مسابقات شبانه برگزار کنیم یه جورایی مثل event که ماشین ها باهم رقابت میکنن وه به برنده مثلا ۲۰۰ 300k میدن (میتونه مقدار متغیر باشه) اگه هم ماشینی ترکید بر حسب مقدار زمان طولانی تیون بعد از مثلا ۲بار یا بعد از ۳ بار اسپرت ماشین بپره (پ.ن.پ میتونیم با مقداری پول بیشتر این تیونینگ رو همیشه گی کنیم تا زمانی که عوض کنیم (مقدار پول رو 10kدر نظر میگیریم )) @Ali @Meli @Fail @Fayez @Moon @Mohny @moji @FPS @Syd @AdmBoT @Fail با توجه به ماشین باز بودنت باید تلاش کنی اوه اوه اسمت یادم رفته بود @MichaelSchumacher 3 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام عزیزم پیشنهاد تکراری و تأیید شده من رفتم چک کردم پیشنهادات تایید شده رو ولی پیدا نکردم میشه لینکش رو برام بزارین ؟ نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝐵𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FPS ارسال شده در April 17 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17 59 دقیقه قبل، hercule گفته است: نظر همه شما محترمه برام و ممنونم که نظر دادین (فک کنم باید آنقدر بزاریم تا بالا خره @Ali قبول کنه) یه چیزی هم همین الان به ذهنم خطور کرد اینکه برای جذاب. تر شدن سرور وقتی تیونینگ زیادی صورت بگیره میتونیم مسابقات شبانه برگزار کنیم یه جورایی مثل event که ماشین ها باهم رقابت میکنن وه به برنده مثلا ۲۰۰ 300k میدن (میتونه مقدار متغیر باشه) اگه هم ماشینی ترکید بر حسب مقدار زمان طولانی تیون بعد از مثلا ۲بار یا بعد از ۳ بار اسپرت ماشین بپره (پ.ن.پ میتونیم با مقداری پول بیشتر این تیونینگ رو همیشه گی کنیم تا زمانی که عوض کنیم (مقدار پول رو 10kدر نظر میگیریم )) @Ali @Meli @Fail @Fayez @Moon @Mohny @moji @FPS @Syd @AdmBoT @Fail با توجه به ماشین باز بودنت باید تلاش کنی اوه اوه اسمت یادم رفته بود @MichaelSchumacher من رفتم چک کردم پیشنهادات تایید شده رو ولی پیدا نکردم میشه لینکش رو برام بزارین ؟ عزیز منو تگ میکنی ولی بنظرم اشتباه تگ میکنی من Amir نیستم من ی نفر دیگ هستم مشکلی نداره تگ کردنت ولی گفتم اگاه باشی نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 18 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18 (ویرایش شده) درود پیشنهاد تکراری/در حال انجام.. موفق باشید ویرایش شده April 18 توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در April 18 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18 درود [ + ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 در ۱۴۰۳/۱/۲۹ در 18:39، hercule گفته است: رفتم چک کردم پیشنهادات تایید شده رو ولی پیدا نکردم میشه لینکش رو برام بزارین ؟ مرتبط با این مورد هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.