G0DTireX ارسال شده در May 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم اما همه چی مشخصه • توضیحات: [[[alirezammm]]]] در حال کرم ریخن بوده که من /report دادم و ادمین رسیدگی نکرد دقیق 59 ثانیه هیچ حرفی نزد این ادمین | از 20 دقیق و 10 ثانیه /report باز شد و تا لحظه اخر هیچ حرفی نزد تو فیلم دوم اگه دقت کرده باشید NRG R[E]Z[A] KN[G درست دقیقه 21 و 5 ثانیه روشن شد و 4 ثانیه بعد فیلم تموم شد از 02:20:10 تا 02:21:09 رسیدگی نکردن این ادمیه بی توجه ***این اولین و اخرین اشتباه بی توجهی این ادمین نبوده یک شکایت دیگه و باز هم بی توجهی این ادمین پست بعدی*** • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8326850842/gta_sa_2018_05_17_02_19_47_302.mp4.html http://s8.picofile.com/file/8326851418/gta_sa_2018_05_17_02_20_59_616.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در May 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2018 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شاکی محترم موقعی که بنده spec شد دیدم که پلیر مربوطه نزدیک 4 تا مشت به شما زد و تمام که همونجور که تو فیلم دوم و اول مشخصه. بنده هم گفتم اگه مدارک کاملتری دارین بزارین فروم تا رسیدگی کامل بشه. که تو فیلمتون مشخصه گفتین میزارین فروم. با تشکر E.Vι.Dι ᴱʳᶠᵃᶰ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DTireX ارسال شده در May 20, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2018 رسیدگی نکردنتون رو گفتم که میزارم فروم! ۱/۵ جون من رفت ریپورت باز شد! بعد از باز شدن ۳/۵ دیگه از جون من کم شد! اما هیچ رسیدگی نکردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در May 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2018 سلامی مجدد دوست عزیز بنده وقتی که spec شدم جز 4 تا مشت چیزی ندیدم که تو فیلم خودتون مشخصه. بعدشم تا اونجای که بنده میدونم 4، 5 تا مشت مجازاتی نداره. با تشکر از پیگیری زیادتون E.Vι.Dι ᴱʳᶠᵃᶰ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2018 با سلام. درمورد اینکه ادمین مربوطه دیر اقدام به پاسخ دادن به شما کردند حق با شماست و به ادمین مربوطه این نکات گوشزد خواهد شد. متاسفانه از آنجایی که ممکن است افراد بعد از ارتکاب یک جرم دیگر به آن عمل نکنند متاسفانه در برخی مواقع شما مجبور هستید شخصاً جداگانه اقدام به شکایت در انجمن نمایید. با تشکر از گزارش شما. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده