AMIIRHOSEIIN ارسال شده در April 9 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9 با سلام . پیشنهادی که من دارم اینه که یه jobduty/ داشته باشه که وقتی off کنی داخل لیست instructors/ نیاره و معلم مربوطه بتونه به کارهای دیگر خود رسیدگی کند. از ساب لیدر حال حاضر این درخاست رو دارم فعلأ که به این موضوع یکم رسیدگی کنه و کار اقلیت هم راحت تر بشه. @iKamyar نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 10 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10 18 ساعت قبل، stop0098 گفته است: با سلام . پیشنهادی که من دارم اینه که یه jobduty/ داشته باشه که وقتی off کنی داخل لیست instructors/ نیاره و معلم مربوطه بتونه به کارهای دیگر خود رسیدگی کند. از ساب لیدر حال حاضر این درخاست رو دارم فعلأ که به این موضوع یکم رسیدگی کنه و کار اقلیت هم راحت تر بشه. @iKamyar خیر. شما وسط تست پرواز هم گوشیتون خاموشه اما در حال انجام وظیفه هستید. دوما کار هم داشته باشید خیلی طولانی نخواهد بود و سوما اگر یکی زنگ بزنه به شما و گوشی شما خاموش باشه به یکی دیگه زنگ میزند. چهارما کارهای دیگه (البته فکر کنم بیشتر اوقات تفریحه) الویت های بعدی یک عضو باید باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 10 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10 39 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: خیر. شما وسط تست پرواز هم گوشیتون خاموشه اما در حال انجام وظیفه هستید. دوما کار هم داشته باشید خیلی طولانی نخواهد بود و سوما اگر یکی زنگ بزنه به شما و گوشی شما خاموش باشه به یکی دیگه زنگ میزند. چهارما کارهای دیگه (البته فکر کنم بیشتر اوقات تفریحه) الویت های بعدی یک عضو باید باشد. + 1 نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در April 10 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10 (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIIRHOSEIIN ارسال شده در April 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 10 3 ساعت قبل، iKamyar گفته است: خیر. شما وسط تست پرواز هم گوشیتون خاموشه اما در حال انجام وظیفه هستید. دوما کار هم داشته باشید خیلی طولانی نخواهد بود و سوما اگر یکی زنگ بزنه به شما و گوشی شما خاموش باشه به یکی دیگه زنگ میزند. چهارما کارهای دیگه (البته فکر کنم بیشتر اوقات تفریحه) الویت های بعدی یک عضو باید باشد. خوب چرا باید یک معلم وقتی برای تفریح بخاهد کاری بکنید باید حتمأ گوشیش خاموش باشه تا بتونه داخل سرور کارشو انجام بده. حداقل یه چیزی باشه که وقتی معلم اکتیویتی اش رو پر کرد دل بخاهی باشه بتونه گوشیشو خاموش کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 10 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10 6 ساعت قبل، stop0098 گفته است: خوب چرا باید یک معلم وقتی برای تفریح بخاهد کاری بکنید باید حتمأ گوشیش خاموش باشه تا بتونه داخل سرور کارشو انجام بده. حداقل یه چیزی باشه که وقتی معلم اکتیویتی اش رو پر کرد دل بخاهی باشه بتونه گوشیشو خاموش کنه. خیلی از معلم ها تفریح می کنند گوشی رو هم خاموش می کنند به خصوص وقتی اعضا زیاده نمیدونم شما چطور تا حالا همچین چیزی رو متوجه نشدید. وقت تفریح هم که الان با کمتر شدن اکتیویتی خیلی هست. 6 ساعت قبل، stop0098 گفته است: یک معلم وقتی برای تفریح بخاهد کاری بکنید باید حتمأ گوشیش خاموش باشه تا بتونه داخل سرور کارشو انجام بده. می تواند خاموش نکند به کارهاش برسد الان اکتیویتی به قدری نیست هر دقیقه بهش زنگ بزنند. حتما لازم نیست گوشی خاموش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در April 11 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11 درود. (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 19 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱/۲۱ در 21:45، stop0098 گفته است: با سلام . پیشنهادی که من دارم اینه که یه jobduty/ داشته باشه که وقتی off کنی داخل لیست instructors/ نیاره و معلم مربوطه بتونه به کارهای دیگر خود رسیدگی کند. از ساب لیدر حال حاضر این درخاست رو دارم فعلأ که به این موضوع یکم رسیدگی کنه و کار اقلیت هم راحت تر بشه. @iKamyar سلام. خسته نباشید. در حالت عادی به کارمون رسیدگی نمی کنند و کم کم واس هر یه دونه لایسنس نیم ساعت طول میکشه. موفق باشید. ویرایش شده April 19 توسط ijoker نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. من با نظر شما مخالفم! - همینجوریش هم به سختی کسی پیدا میشه که از ما تست بگیره و لایسنس بده، با اضافه شدن این قابلیت گرفتن لایسنس خیلی سخت تر میشه. نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.