LOPY ارسال شده در April 9 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9 سلام! پیشنهاد من اینه که یه برنامه بخ گوشی اضافه بشه که بتونیم پیامک ها و تماس های اخیر رو داخل اون ببینیم . یکی از کاربرد هاش اینه که وقتی تو بانک برای یکی پول میزنیم مخصوصا برای جایزه ایونت ها لازم نیاشه عکس از صفحه بگیریم برای مدرک. از پیام های اخیر میشه تراکنش های بانک رو هم ببینیم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 9 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. پیشنهاد های شما یکم باهم هم خوانی دارن اون آپ گوشی هست. احساس میکنم لزومی نداره برای این موضوع که تماس های اخیر نشون داد.! اگه شماره منظورتون این هست که مثل واقعیت بشه وقتی از حساب پول کم میکنیم برای گوشی پیامک بیاد میتونه کاربردی باشه. ولی احساس میکنم قبول نشه. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در April 9 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9 (ویرایش شده) 4 ساعت قبل، LOPY گفته است: سلام! پیشنهاد من اینه که یه برنامه بخ گوشی اضافه بشه که بتونیم پیامک ها و تماس های اخیر رو داخل اون ببینیم . یکی از کاربرد هاش اینه که وقتی تو بانک برای یکی پول میزنیم مخصوصا برای جایزه ایونت ها لازم نیاشه عکس از صفحه بگیریم برای مدرک. از پیام های اخیر میشه تراکنش های بانک رو هم ببینیم! سلام اون تماس های اخیر خوبه چون مثلا شاید شما تست داشته باشی و یک لحظه AFK بشی و اگه لیدر قطع کنه میتونی اونجا ببینی ویرایش شده April 9 توسط DestroyerGod نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در April 11 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11 درود در مورد Phone داره تغییراتی به وجود میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rockey ارسال شده در April 11 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11 درود چطوری؟؟ با اون مورد که مثل واقعیت تا پول از حساب برداشت میشه پیامک میاد موافقم نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 درود پیشنهاد تکراری قبلا راجب این مورد پیشنهاداتی گفته شده و در حال بررسی و به روز رسانی می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.