FesTivaL ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: نمیدونم لیدر چه مدرکی از من جمع کرده که میگه خودم جمع کردم و کیکش کردم از مسئول لیدر تقاضای بررسی مدارک میکنم بعید میدونم کسی که تا الان نیومده NG بتونه مدارک خوب بررسی کنه • مدارک (فیلم یا عکس): - ویرایش شده April 7 توسط FesTival 3< 1 5 2 ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 با سلام، قبل از اعمال مجازات مدارک برای سرپرست لیدر ها ارسال و پس تایید ایشان مجازات بر روی شما اعمال شد. شما دیگر صلاحیت حضور در گاردملی را نداشتید! 3 2 4 1 ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در April 8 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @FesTival شکایت شما در حال بررسی است لطفا صبور باشید. 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در April 8 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 درود مجدد خدمت شما شاکی گرامی @FesTival شکایت شما تایید شد. شما به اقلیت خود با یک FW بازگردانده شدید ، عذرخواهی ما را برای مشکل بوجود آمده پذیرا باشید. اخطارات لازم به لیدر مربوطه داده خواهد شد. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده